Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 21 » Сьогодні відбулося засідання Президії Львівської ОО ТЧХУ
20:26
Сьогодні відбулося засідання Президії Львівської ОО ТЧХУ

 

ЗВІТИ І НАКРЕСЛЕННЯ

 

 

 

 

 

 

21 грудня у Львівській ОО ТЧХУ відбулося засідання Президії,

на якому підбили підсумки року і накреслили плани на 2019 рік.

 

 

 

На засідання Президії ЛОО ТЧХУ були винесені такі питання порядку денного, як:

  1. Затвердження бюджету ЛОО ТЧХУ на 2019 р.
  2. Затвердження плану роботи та основних заходів ЛОО ТЧХУ на 2019 р.
  3. Затвердження графіку здачі річних звітів М/РО ТЧХУ.
  4. Про впровадження нових підходів до молодіжної та волонтерської політики ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

З підсумковою доповіддю виступив голова Львівської ОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко, в якій проаналізував здобутки і накреслення Товариства на майбутнє.

 

Незважаючи на скорочення медичної патронажної служби, сказав він, у Львові вдалося зберегти 6 штатних одиниць, кошти на зарплату яких надходять з Німеччини від Баденського Червоного Хреста.

 

Все це разом узяте, дозволило не тільки продовжити допомагати підопічним похилого віку, але взяти активну участь по догляду за хворими на резистентну форму туберкульозу, котрі лікуються вдома амбулаторно.

 

 

 

 

 

 

Потужно працював у 2018 р. Загін швидкого реагування ЛОО ТЧХУ «ГОРС». Він не один раз супроводжував у Карпатах масове сходження туристів на Говерлу та інші вершини, допомагав водним туристам на сплаві на річках Мізунка і Свіча, навчав першій допомозі слухачів з молодіжного університету Лідерства, брав участь у міжнародних навчаннях гірських рятувальників у Польщі, Словаччині, інших країнах. Цього року «ГОРС» побував на Монблані, найвищій точці Альп.

 

 

 

 

 

 

Більших зусиль потребує робота з молоддю і волонтерами. Але після Першої Асамблеї волонтерів ТЧХУ, яка відбулася нещодавно у м. Дніпрі, маємо надію, що справи підуть на краще. Керівництво Комісії з волонтерства і молодіжної політики ТЧХУ надіслало у Львів підручник «Посібник з розвитку волонтерства» в електронному вигляді, який можна роздрукувати у такій кількості екземплярів, скільки буде потрібно. Це значно полегшить роботу і розширить коло бажаючих, долучитися до лав Червоного Хреста.

 

Головним напрямком роботи у 2019 р. буде долучення до програми «Психосоціальна підтримка ВПО і волонтерства», яку пів року буде фінансувати Данський Червоний Хрест. Решту коштів маємо знайти самостійно.

 

Присутні голови районних і міських організацій ТЧХУ активно обговорили доповідь, внесли пропозиції і засідання Президії ЛОО ТЧХУ затвердило відповідні резолюції.

 

Вичерпавши всі питання порядку денного, голова ЛОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко привітав учасників Президії з наступаючим Новим 2019 р. і побажали наснаги в роботі і творчого вогнику при вирішенні важких проблем.

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

член Правління ЛОО ТЧХУ, голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

Переглядів: 386 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024