Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 22 » У Львові майбутні музиканти – активісти Червоного Хреста
12:54
У Львові майбутні музиканти – активісти Червоного Хреста

 

ВІДЗНАКА ГОЛОВІ ПЕРВИННОГО ОСЕРЕДКУ ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

Голова первинного осередку Червоного Хреста Львівської середньої спеціальної музичної

школи - інтернат ім. С. Крушельницької Ярослав Джурик - нагороджений Подякою ЛОО ТЧХУ.

 

 

Нещодавно усіх схвилювало падіння зі сцени балерини в оркестрову яму під час вистави у м. Дніпрі. Такі випадки – велика рідкість, але і вони свідчать, що навіть музиканти повинні мати навики з надання першої допомоги.

 

Це добре розуміють у Львівській середній спеціальній музичній школі-інтернат ім. С. Крушельницької, де багато років створено і діє первинний осередок Червоного Хреста чисельністю 200 осіб. Тому щороку тут відбуваються майстер – класи з вивчення правил надання першої допомоги, які проводить Личаківська РО м. Львова ТЧХУ.

 

Не забувають тут і про благодійність. Ось наприклад, завдяки первинному осередку Червоного Хреста на концерт-презентацію «Європейські зустрічі у Львові», який відбувся в обласній філармонії 19 листопада, змогли потрапити учні Львівської санаторної школи - інтернат №1, де навчаються діти з вродженими вадами серця. Маленьким шанувальникам музичного мистецтва були вручені благодійні квитки на цей захоплюючий концерт, в якому взяли участь юні музиканти не тільки зі Львова, але і з Харкова, Києва, Одеси, польських міст Познані і Кельце.

 

На наступний рік первинний осередок Червоного Хреста школи-інтернат ім. Соломії Крушельницької також планує чимало. Серед новинок – благодійний концерт для одужуючих воїнів, що лікуються у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, знайомство учнів навчального закладу з Міжнародним гуманітарним правом, участь у благодійних заходах, які проводитиме Личаківська РО м. Львова ТЧХУ в 2019 р.

 

 

 

 

 

 

Очолює цей осередок Червоного Хреста багато років поспіль Ярослав Джурик, заступник директора з виховної роботи. Його старання помітили у Львській обласній організації Товариства Червоного Хреста України. З нагоди 100-річчя ТЧХУ Ярославу Андрійовичу винесено Подяку ЛОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Нагороду вручила очільнику місцевих червонохрестівців 21 листопада на засіданні педради з нагоди підбиття підсумків з навчально - виховної роботи у 1-ому семестрі в школі -інтернат ім. С. Крушельницької голова Личаківської РО м. Львова, член правління ЛОО ТЧХУ Ірина Апостолюк.

 

Ярослав Андрійович подякував за високу оцінку своєї роботи і запевнив: докладатиме ще більше сил і енергії, щоб примножувати і зміцнювати співпрацю з Червоним Хрестом.

 

Довідково:

 

Львівська середня спеціальна музична школа-інтернат ім. С. Крушельницької – це навчальний заклад, в якому учні з 1 по 11-й класи, отримують спеціалізовану музичну та грунтовну середню освіту, з вивченням іноземних мов: англійської, французької, німецької. Щорічно організовується додатковий набір талановитих учнів у різні класи. Уроки сформовано за загальноосвітніми, музично-теоретичними та спеціалізованими циклами. Музичні заняття поєднуються з загальноосвітніми уроками, а індивідуальні, з обраного музичного фаху, долучаються безпосередньо до навчального процесу. Школа налічує 7 музичних відділів та понад 20 музичних спеціальностей, які уможливлюють опанування обраного фаху, серед яких: спеціальне фортепіано, скрипка, віолончель, альт, контрабас, арфа, труба, фагот, гобой, кларнет, флейта, валторна, туба, тромбон, саксофон, ударні інструменти, бандура, гітара, камерний ансамбль, концертмейстерський клас, фортепіано; музично-теоретичні дисципліни: сольфеджіо, теорія музики, гармонія, музична література.

 

Фото – Олега Созанського

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 464 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 11:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024