Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 26 » У заторах через негоду перебувають майже 100 авто, залучено десятки рятувальників - ДСНС (ВІДЕО)
06:14
У заторах через негоду перебувають майже 100 авто, залучено десятки рятувальників - ДСНС (ВІДЕО)

 

ПЕРШИЙ ЗИМОВИЙ ЕКЗАМЕН ДЛЯ ДОРОЖНИКІВ

 

 

 

 

 

 

 

Негода заважає автомобільному транспорту на дорогах у центрі України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Через несприятливі погодні умови станом на 23:00 годину минулої доби у Черкаській та Полтавській областях на декількох ділянках автошляхів утворились затори, у яких заблоковані майже 100 автомобілів, інформує УНН з посиланням на прес-службу ДСНС України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На території Черкаської області: “ускладнено рух на автошляху Золотоноша — Кременчук (траса Н-08) на ділянці між селами Придніпровське та Першотравневе Чорнобаївського району. В заторі залишається близько 40 транспортних засобів. Всього залучено 10 од. техніки та 18 чол., в тому числі від ДСНС 3 од. тех. та 10 чол. о/с., а також БАТ (Міноборони)”, — заявили у ДСНС. Також ускладнено рух на автошляху Чигирин-Черкаси (траса Р-10) поблизу села Трушівці Чигиринського району. Із затору вивільнено всі автомобілі (30 од.). Розміщено 48 осіб (з них 7 дітей) в будинку культури с. Трушівці. Всього залучено 3 од. техніки та 7 чол., в тому числі від ДСНС 1 од. тех. та 5 чол. о/с.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На території Полтавської області: “ускладнено рух на автошляху М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського р-ну та с. Червоне Хорольського р-ну (затор близько 22 км). Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. Всього залучено 7 од. техніки та 17 чол., в тому числі від ДСНС 3 од. тех. та 10 чол. о/с. Ускладнено рух на автошляху Золотоноша — Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове. В заторі перебуває близько 50 автомобілів. Організовано пункти обігріву в готелі с. Липове та в приміщенні школи с. Святилівка (більшість людей відмовляються покидати свої транспортні засоби). Працівники ДСНС здійснюють перевозку людей до пунктів обігріву. Всього залучено 6 од. тех. та 14 чол., в тому числі від ДСНС 4 од. техніки (з них 2 пересувних пункти обігріву) та 12 чол. о/с”, — заявили у ДСНС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До Полтавської області додатково направлено важку інженерну техніку. На інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця.

 

 

 

 

Фото – прес-служби ДСНС України

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1769870-u-zatorakh-cherez-negodu-perebuvayut-mayzhe-100-avto-zalucheno-desyatki-ryatuvalnikiv-dsns

 

 

Переглядів: 468 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 18:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024