Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 27 » Амбулаторії у житлових масивах і селищах м. Горлівки - отримали сучасне медобладнання від МКЧХ
22:53
Амбулаторії у житлових масивах і селищах м. Горлівки - отримали сучасне медобладнання від МКЧХ

 

ПІДТРИМКА МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ

 

 

 

 

 

 

Амбулаторії у житлових масивах і селищах м. Горлівки

отримали сучасне медобладнання від МКЧХ

 

 

 

26 грудня Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 від Міжнародного Комітету Червоного Хреста для амбулаторій селищ Гольма, Зайцеве, Пантейлемонівка, а також фельдшерсько-акушерського пункту в селищі Михайлівка були отримані сучасні 12-ти канальні електрокардіографи.

 

Про це повідомляє міський відділ охорони здоров'я м. Горлівки.

 

В цей же день Центром первинної медико-санітарної допомоги № 2 міста Горлівка також була отримана гуманітарна допомога від Міжнародного Комітету Червоного Хреста у вигляді медичного обладнання: електрокардіографи ЮКАРД-100 для обслуговування населення прифронтових районів амбулаторій №6 (ж / м Будівельник), №7 (ж / м Комсомолець) та №9 (Бессарабка).

 

 

 

 

 

 

ЮКАРД-100 - портативний багатоканальний електрокардіограф, що поєднує в собі компактність і розширені функціональні можливості, оригінальне програмне забезпечення UNET дозволяє відразу проводити аналіз ЕКГ. Апарат з успіхом застосовується, як в умовах поліклініки, так і для реєстрації ЕКГ на дому. Нове обладнання допоможе ефективніше діагностувати і лікувати серцеву патологію.

 

Такі прилади є універсальним обладнанням для проведення кардіологічних обстежень. Вони мають рідкокристалічний дисплей, на якому розташовані елементи управління апаратом.

 

Функція перегляду ЕКГ дозволяє економити папір і записувати тільки якісну кардіограму без перешкод. До того ж на екран можна вивести не тільки поточну інформацію, а й список зареєстрованих раніше записів.

 

Електрокардіографи легкі, компактні, надійні в експлуатації і мають сучасний дизайн.

 

 

Фото – міський портал "Горлівська мозаїка"

За джерелом:

http://mozaika.dn.ua/news/medicina/207588-ambulatorii-zhilmassivov-i-poselkov-gorlovki-poluchili-sovremennoe-medoborudovanie.html

 

Переглядів: 600 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 23:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024