Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Січень » 7 » На Донеччині завершили ремонт ЛЕП і Донецької фільтрувальної станції
19:16
На Донеччині завершили ремонт ЛЕП і Донецької фільтрувальної станції

 

СПРАГА  - ПРОБЛЕМА ПО ОБИДВА БОКИ ЛІНІЇ ЗІТКНЕННЯ

 

 

 

 

 

 

 

На Донеччині перед Різдвом завершили ремонт ЛЕП

і Донецької фільтрувальної станції

 

 

Українська сторона СЦКК закликає окупаційну адміністрацію та збройні формування РФ дотримуватися встановленого безстрокового режиму «Тиша» на всій лінії бойового зіткнення та не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт. Відповідне повідомлення розміщено на сторінці прес-центру ООС у Facebook.

 

Українська сторона СЦКК закликає окупаційну адміністрацію та збройні формування Російської Федерації дотримуватися встановленого безстрокового режиму «Тиша» на всій лінії бойового зіткнення та не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт”, - йдеться у повідомленні.

 

Так, Українська сторона СЦКК повідомляє, що спільно з СММ ОБСЄ тривають планові ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об'єктах цивільної інфраструктури Донбасу, які зазнали ушкоджень внаслідок обстрілу з боку збройних формувань РФ та їхніх найманців.

 

Повідомляється, що впродовж 6 січня спеціалісти Попаснянського району електричних мереж Луганської енергетичної компанії завершили виконувати ремонтно-відновлювальні роботи на ділянці: повітряна лінія електропередачі 6 кВ (Золоте-2) – трансформаторна підстанція (селище Катеринівка).

 

Уточнюється, що в Авдіївці також здійснювалися планові роботи на Донецькій фільтрувальній станції, а також забезпечувався безпечний проїзд працівників робочої зміни до ДФС і зворотньо.

 

“Сподіваємося, що погодні умови та спільні зусилля військових та цивільних дозволять своєчасно і якісно виконати планові заходи, спрямовані на підтримання екологічної безпеки та відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури Донбасу”, - наголошується у повідомленні

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/2615003-na-donbasi-zaversili-remont-lep-i-doneckoi-filtruvalnoi.html

 

Переглядів: 412 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 11:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024