Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Січень » 13 » Українська художниця стала учасницею шоу America's Got Talent: The Champions
17:23
Українська художниця стала учасницею шоу America's Got Talent: The Champions

 

ЗАРУБІЖНЕ ТУРНЕ

 

 

 

 

 

 

Ксенія Симонова, котра була переможницею українського шоу

"Україна має талант", вирішила розширити коло прихильників за кордоном.

 

 

 

Талановита художниця прийняла запрошення із США та стала учасницею популярного проекту America's Got Talent: The Champions.

 

Про це Ксенія Симонова розповіла на своїй сторінці у Facebook.

 

За словами митця, запрошення на шоу вона отримала під час своєї відпустки. Спершу Ксенія Симонова вирішила не погоджуватись на подібні телепроекти, бо не полюбляє змагатись з кимось, передає 24 канал.

 

Я відразу сказала собі: "Жодних конкурсів. Я це не люблю". Шоу "Україна має талант" було чарівною історією, нехай так і залишиться, – зізналась Ксенія Симонова.

 

Свою думку українка змінила у Данії. Там Ксенія Симонова зустрілась зі знайомим, який переконав її все ж прийняти престижне запрошення. Тепер же, коли талановита художниця перебуває у США, не шкодує про свій вибір. Адже на шоу Ксенія Симонова має змогу показати не тільки свою творчість, але й зустріти людей, які не менш обдаровані. Українка пояснила умови проекту та зізналась, що має намір потрапити до фіналу.

 

"Я виступаю в п'ятому ефірі шоу. 50 учасників – це переможці або фіналісти "Got talent" світу. У кожному ефірі вибирають двох кращих. Одного – за допомогою так званого "golden buzzer" – це кнопка, яку натискають або судді, або ведучий. Така можливість є один раз на весь ефір. Другий фіналіст вибирається глядачами з 50 штатів методом закритого голосування. У п'яти півфіналах таким чином сформуються 10 фіналістів. Потрапити до фіналу – чудово, і я собі поставила цю мету", – розповіла Ксенія.

 

Зазначимо, що перший ефір за участю Ксенії Симонової відбудеться 4 лютого на телеканалі NBC. Під час трансляції українка покаже ефектну пісочну анімацію, яка може підкорити суддів та глядачів у всьому світі.

 

Переглядів: 567 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 13:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024