Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Січень » 17 » Червоний Хрест Америки надав допомогу армійцям, котрі не отримали заробітної плати через шатдаун
19:02
Червоний Хрест Америки надав допомогу армійцям, котрі не отримали заробітної плати через шатдаун

 

ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ США - ПІДТРИМАВ АРМІЮ

 

 

 

 

 

 

Шатдаун вперше в історії США залишив американських військових без зарплати.

 

 

У середу, 16 січня, командувач Службою берегової охорони США адмірал Карл Шульц повідомив своїм підлеглим, що вони не отримають зарплату. «Сьогодні вам не видадуть звичні для середини місяця чеки. Наскільки мені відомо, вперше в нашій національній історії службовці Збройних сил Сполучених Штатів не отримають зарплату через проблеми в роботі уряду», - написав адмірал в Twitter.

 

Командувач також повідомив, що поділяє стурбованість військовослужбовців і членів їх сімей у зв'язку з такою неординарною ситуацією. Він подякував кільком благодійних організацій, які поспішили на допомогу.

 

Адмірал Шульц повідомив, що, зокрема, організація «Взаємодопомога берегової охорони» у співпраці з Червоним Хрестом вже виділила 15 мільйонів доларів на виплату матеріальної допомоги тим армійцям, котрі залишилися без зарплати. Командувач висловив солідарність з 800 тисячами федеральних цивільних службовців, які вже 26 днів змушені або працювати без оплати, або знаходитися в безкоштовній відпустці через шатдаун.

 

Як уже повідомляли «ФАКТИ», шатдаун почався 22 грудня 2018 року, після того, як Сенат США відмовився затвердити проект федерального бюджету, запропонований Білим домом. Сенаторам не сподобалася стаття витрат на будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Президент США Дональд Трамп продовжує наполягати на реалізації цього плану. В результаті американці зіткнулися з найтривалішим шатдаун з історії країни. Попередній рекорд був встановлений в 1995 році. Тоді шатдаун тривав 21 день.

 

Автор - Ігор КОЗЛОВ, «ФАКТЫ»

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://fakty.ua/292977-kak-tramp-vpervye-v-istorii-ssha-ostavil-amerikanskih-voennyh-bez-zarplaty

 

 

Переглядів: 380 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 08:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024