Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Січень » 20 » Волинська ОО ТЧХУ налагодила партнерські стосунки з Німецьким Червоним Хрестом
22:21
Волинська ОО ТЧХУ налагодила партнерські стосунки з Німецьким Червоним Хрестом

 

СПІВПРАЦІ - МІЦНІТИ
 

 

 

 

 

 

Співпраця Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

з Німецьким Червоним Хрестом розпочата восени 2006 р., і вона продовжується донині.

 

 

 

 

 

 

 

 

12 січня з черговим візитом на Волинь прибуло 6 колег з Німецького Червоного Хреста. Делегацію очолював заступник голови Німецького Червоного Хреста округу Арвайлер – Бернхард Шрікер.

 


Німецькі червонохрестівці привезли гуманітарну допомогу: шкільні дошки, столи, стільці б/в, музичні інструменти б/в для освітянських установ, одяг і взуття б/в, функціональні ліжка б/в, засоби догляду за хворими, постільну білизну та ін. Загальна вага вантажу – 12449,00 кг на суму 1411,50 євро.
 

 

Згідно програми перебування делегації, гості з Німеччини побували в с. Кримне Старовижівського району, де відвідали загальноосвітню школу і дитячий садочок, вихованцям якого подарували дитячі іграшки та солодощі.

 

Німецьких гостей супроводжували директор школи Руслан Курижко, директор школи Василь Балик та завідуюча дитячим садком Ірина Максимук.
 

 

У Володимир-Волинському районі німецькі червонохрестівці відвідали стаціонарне відділення територіального центру Володимир-Волинської райдержадміністрації, що знаходиться в с. Льотниче і вручили памперси для 30-ти підопічних цього відділення.
 

 

В смт. Турійську німецькі колеги відвідали дитячий садок та вручили вихованцям солодощі. Побували в медико-соціальному центрі районної організації Товариства Червоного Хреста України для вивчення питань з надання гуманітарної допомоги.

 

В Будинку культури аматори сцени представили новорічний святковий концерт. Супроводжував гостей голова Турійської ОТГ Олексій Безсмертний.


У с. Липини, що під Луцьком, колеги з Німецького Червоного Хреста відвідали школу гончарства «Осередок», яку очолює Віктор Дудко, де отримали майстер-клас з гончарного мистецтва, а також відвідали Луцький базовий медичний коледж, де відбулись зустріч з директором коледжу Алісою Хмельковою та святковий концерт.
 

 

Наприкінці перебування на Волині німецькі колеги зустрілися з колективом Волинської обласної організації Товариства для обговорення питань щодо подальшої співпраці. Делегація виїхала з Волині у Німеччину 18 січня п.р.

 

Автор - Наталія Домбровська

 

 

Фото – Волинської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=786878808325392&set=pcb.2268743973394299&type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 441 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 00:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024