Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Січень » 24 » У м. Костянтинівці буде запроваджено психосоціальну програму підтримки Червоного Хреста
17:31
У м. Костянтинівці буде запроваджено психосоціальну програму підтримки Червоного Хреста

 

ПРОГРАМА  НАДІЇ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У м. Костянтинівці, що на Донеччині, буде запроваджено

психосоціальну програму підтримки Червоного Хреста

 

 

 

Гуманітарна організація Червоний Хрест почала свою діяльність в Україні у квітні 1918 року. Зараз налічується майже 200 спільнот у всьому світі, які охоплюють багато направлень у благодійній діяльності. У Костянтинівці також є організація ТЧХУ.

 

 

«Я на даний момент – є координаторкою проекту психосоціальної підтримки за участі Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Він передбачає психологічну та соціальну допомогу для уразливої частини населення. В рамках проекту будуть проходити різноманітні заходи, арт – заняття, відвідування хоспису та центру реабілітації й розвитку дитини. Активну діяльність ми почнемо вже з лютого», – розповідає волонтерка спільноти Червоного Хресту у Костянтинівці Вікторія Бондарчук.

 

Також в планах у організаторів створити кімнату, де учасники будуть збиратися та обговорювати важливі питання. З середини лютого працюватиме такий собі «гурток краси», де жінки будуть ділитися секретами гарного вигляду. Фахівці розповідатимуть дівчатам, які зачіски вони можуть робити самостійно вдома, або як правильно масажувати обличчя тощо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отримати допомогу від спільноти може уразлива частина населення: тимчасово переміщені особи, багатодітні сім’ї, одинокі мами, люди з інвалідністю.

 

Ось, наприклад, зараз у містян є можливість безкоштовно отримати памперси для діточок віком від півроку до півтора. Для того, щоб скористатися підтримкою, людині треба підтвердити свій статус – надати довідку або посвідчення.

 

Також благодійники запрошують волонтерів до співпраці. Приєднатися можуть особи від 14-ти років, але неповнолітні мають надати дозвіл від батьків.

 

Записатися або отримати додаткову інформацію можна за адресою: м. Костянтинівка, проспект Ломоносова, 111 А, 2-й поверх - з 9-ї до 13-ї години у будні.

 

Автор - Юлія Дерека

 

Фото – Костянтинівської МРО ТЧХУ

За джнерелом:

http://акмц.укр/u-kostyantinivtsi-bude-vprovadzheno-proekt-psihosotsialnoyi-pidtrimki/

 

 

Переглядів: 364 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024