Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Січень » 24 » На Житомирщині на смерть замерзла студентка, яку висадили з маршрутки
20:03
На Житомирщині на смерть замерзла студентка, яку висадили з маршрутки

 

ЦІНА ЖИТТЯ – 25 ГРИВЕНЬ

 

 

 

 

 

 

На Житомирщині на смерть замерзла 20-річна студентка Ірина Дворецька,

яку висадили з маршрутки начебто через несплату 25 грн за проїзд.

 

 

 

Дівчина намагалася пішки повернутися додому. Тіло дівчини 10 січня знайшов її батько у лісі між селами Рудня-Хочинська та Перга Олевського району, що на Житомирщині.

 

Про це інформує «Громадське».

 

Близько 4 години ранку 8 січня дівчина вийшла з дому у селі Рудні-Хочинський та сіла у маршрутку, яка прямувала через місто Олевськ до Житомира. Дівчина доїхала до наступного села, що за 3-5 км від її села і на зупинці «Перга» вийшла з автобуса, не розрахувавшись за проїзд.

 

У поліції Житомирщини Громадському повідомили, що наразі не можуть ні підтвердити, ні спростувати інформацію про те, чи був конфлікт між дівчиною та водієм щодо несплати за проїзд і чи справді водій її висадив.

 

«Підтверджень того, що в салоні автобуса був конфлікт наразі у нас немає, але цю інформацію ми перевіряємо повторно. За тією інформацією, яка є на цей час у нас, увечері вона перебувала у компанії однолітків і намагалася у когось позичити гроші», – зазначила речниця поліції.

 

Натомість місцевий активіст організації «Стоп Корупція» Олександр Ігнатьєв стверджує, що дівчина їхала до міста Олевськ, а коли прийшов час розраховуватись за проїзд, у неї не було грошей на квиток вартістю у 25 гривень.

 

Наразі поліція з’ясовує і перевіряє усі відомості щодо обставин події, викладені у соціальних мережах. Також правоохоронці повторно допитують водія та пасажирів цього рейсу. Крім того, опитали людей, які увечері 7 січня та зранку 8 січня бачили загиблу.

 

«Між селами є автомобільна дорога і є лісова стежка, якою користуються місцеві, коли хочуть пішки дістатися між селами. Вона значно скорочує шлях (близько 1,5 км), але проходить через лісовий масив. Неподалік цієї стежки і знайшли дівчину», – розповіли у поліції.

 

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Якщо будуть встановлені обставини, які вказуватимуть на те, що водій залишив дівчину в небезпеці, тоді можливе притягнення до відповідальності за статтею 135 (Залишення в небезпеці). Наразі підстав, щоб стверджувати про умисел або інші злочинні дії немає, додали у поліції.

 

За попереднім висновком експертів, причиною смерті є переохолодження внутрішніх органів. Наразі у межах розслідування призначили судово-медичну експертизу, висновки якої ще не надійшли, повідомили у поліції. Жодних обмежень щодо водія не застосовували.

 

Дівчина навчалася у Новоград-Волинському медичному коледжі. Там її згадують як «веселу і доброзичливу людину».

 

 

Фото: pixabay.com/Ілюстративне фото

За джерелом:

https://zik.ua/news/2019/01/24/na_zhytomyrshchyni_na_smert_zamerzla_studentka_yaku_vysadyly_z_marshrutky_1495287

 

Переглядів: 436 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 11:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024