Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Напрями діяльності Червоного Хреста: прес-конференція керівництва ТЧХУ (ВІДЕО)
18:48
Напрями діяльності Червоного Хреста: прес-конференція керівництва ТЧХУ (ВІДЕО)

 

ПІДСУМКИ І ПЕРСПЕКТИВИ

 

 

 

 

 

 

 

8 лютого в Укрінформі відбулася прес-конференція керівництва ТЧХУ

«Допомога тим, хто цього потребує: напрямки діяльності Червоного Хреста».

 

 

 

 

У прес - конференції взяли участь такі представники ТЧХУ:

 

 

Микола Поліщук – в.о. президента Товариства Червоного Хреста України, професор;

 

Лілія Білоус – генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України;

 

Максим Доценко – перший заступник генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України;

 

Тарас Логгінов – керівник відділу попередження і реагування на надзвичайні ситуації, координатор загонів швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України;

 

Горхмаз Гусейнов – голова представництва Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Україні.

 

Марія Єрьоменко - менеджер з комунікацій Товариства Червоного Хреста України

 

 

 

Під час прес-конференції керівництво Товариства представило основні здобутки за 2018 рік та поділилося планами на 2019 рік щодо таких пріоритетних напрямків діяльності.

 

Так, за період 2014-2018 років Товариство Червоного Хреста України надало гуманітарну підтримку вразливим верствам населення на понад 1 мільярд гривень.

 

Про це під час прес-конференції в Укрінформі розповів в.о. президента Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук. "В період 2014 - 2018 років Товариство надало гуманітарну підтримку постраждалим від збройного конфлікту на сході України та іншим вразливим верствам населення на понад мільярд гривень, в тому числі - медичним закладам на суму 109 млн грн", - зазначив він.

 

У свою чергу генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Лілія Білоус окреслила основні напрямки надання гуманітарної допомоги.

 

"Окрім співпраці з медичними установами і передачі гуманітарної допомоги до медичних установ, також це і робота безпосередньо у співпраці з Люксембурзьким Червоним Хрестом в Донецькій області, де йде відновлення медичних установ, це гуманітарна допомога від предметів першої необхідності для першочергових потреб (продуктові набори, гігієнічні набори), це текстильні вироби для зігрівання", - зазначила Лілія Миколаївна.

 

 

Гендиректор Національного комітету ТЧХУ також повідомила, що додатково Товариство займається організацією надання допомоги шляхом залучення волонтерів, а також реагування на наслідки різних надзвичайних ситуацій.

 

 

Крім того, в ході прес-конференції представники Товариства Червоного Хреста назвали основні пріоритетні напрямки діяльності на 2019-2021 рік: попередження та реагування на надзвичайні ситуації, загони швидкого реагування, розвиток волонтерського руху, мобільні медичні бригади, навчання навичкам надання першої допомоги, психо-соціальна підтримка, патронажна служба, а також підтримка домогосподарств.

 

На даний час надається посильна допомога постраждалим і переміщеним особам із зони збройного конфлікту на сході України та Криму. Також Товариство продовжує допомагати вразливим категоріям населення на всій території держави.

 

(Докладніше дивись у відео репортажі, знятому журналістами Укрінформу).

 

 

 

 

 

 

Фото – Укрінформ:

За джерелом:

https://redcross.org.ua/2019/02/%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%80%d1%8f%d0%bc%d0%b8-%d0%b4%d1%96%d1%8f%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d1%96-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b2%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%85%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b0/

 

 

 

Переглядів: 715 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 23:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024