Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 12 » Семінар з питань Служби розшуку відбувся у Львівській ОО ТЧХУ
22:53
Семінар з питань Служби розшуку відбувся у Львівській ОО ТЧХУ

 

УСІХ ЗНАЙДЕМО, ХТО ЗАГУБИВСЯ

 

 

 

 

 

 

У МСЦ Львівської ОО ТЧХУ відбувся семінар з питань Служби розшуку

 

 

 

 

 

 

 

 

11 лютого п.р. на базі медико-соціального центру проведено семінарське заняття з інструкторами з першої допомоги та медсестринською службою Львівської ОО ТЧХУ з питань Служби розшуку. Метою заняття було поширення інформаційних матеріалів, підготовлених Службою розшуку Українського Червоного Хреста з ВРЗ – діяльності.

 

 

 

 

 

 

Особливу увагу приділено матеріалам СР- безпека дітей, - як не загубитись, що потрібно знати дітям та батькам, і якщо вже таке сталось, то куди потрібно звертатись за допомогою. В школах, навчальних закладах, дошкільних навчальних закладах таку інформацію будуть розповсюджувати при проведенні майстер-класів з першої допомоги інструктори з ПД, медсестринська служба ТЧХУ та волонтери Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

На даний час волонтерами Служби розшуку є інструктори з першої допомоги - Семочко Наталя, Горошко Марія, Стельмах Уляна, Апостолюк Ірина, Абрамчук Надія, Лись Галина, медсестри Вовчук Марія, Леськів Неля, Масюк Надія, Папроцька Любов. Вони дуже часто відвідують навчальні заклади та навчають шкільну молодь, населення навичкам надання першої допомоги. Під час цих навчань буде проводитись ознайомлення слухачів із роботою Служби розшуку.

 

 

 

 

 

 

 

 

Презентацію діяльності Служби розшуку провела відповідальна з питань ВРЗ-діяльності у Львівській ОО ТЧХ, - Ніна Добренька. Нею видані учасникам семінару інформаційні матеріали, підготовлені Службою розшуку ТЧХУ для дітей та батьків "Як не загубитися", а також інформаційні листки про те, як не розгубитися під час військових подій, збройних конфліктів, стихійних лих.

 

 

 

 

 

 

 

Консультацію з питань розшукової діяльності Українського Червоного Хреста для мешканців Львівщини можна отримати у Львівській ОО ТЧХ за тел. (0322) 255-08-78

 

 

Фото – Ірини Дзіклевич

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 477 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 07:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024