Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Допомога, яка приходить вчасно: Червоний Хрест м. Покровська відзвітував про роботу за 2018 рік (ВІДЕО)
22:15
Допомога, яка приходить вчасно: Червоний Хрест м. Покровська відзвітував про роботу за 2018 рік (ВІДЕО)

 

ДОЛАЮЧИ ТРУДНОЩІ

 

 

 

 

 

 

22 лютого у Покровській МРО ТЧХУ, що на Донеччині, відбулося засідання

правління, на якому підбили підсумки за 2018 р., прийняли план роботи на п.р.

 

 

 

Сьогодні відбулося розширене засідання правління Покровської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України. Головним питанням порядку денного був звіт про благодійну діяльність організації в 2018 році.

 

Перед тим, як заслухати голову Покровської МРО Червоного Хреста Людмилу Полтавченко, членам правління повідомили про необхідність внести зміни до складу керівного органу організації. Замість вибулих двох його членів - Інни Проневич і Роберта Семіонкіна - до складу правління були дообрані три людини: директор Покровського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Лисенко, депутат Покровської міськради, підприємець Руслан Суков і редактор телекомпанії «Орбіта» Ольга Чернета .

 

У складі ревізійної комісії також відбулися кадрові зміни: Любов Чередник замінила Ірина Ємельянова - головний бухгалтер Терцентру соціального обслуговування Покровського УСЗН.

 

Людмила Полтавченко зазначила, що Покровська організація налічує 103 первинні організації, в тому числі 83 - по місту Покровську, із загальною кількістю понад 10 тисяч осіб.

 

«За 2018 рік близько 4,5 тисячі осіб отримали адресну грошову, матеріальну, гуманітарну допомогу від Покровської міськрайонної організації Червоного Хреста на загальну суму понад 5 мільйонів гривень, - повідомила Людмила Сергіївна. - Загальний збір коштів по організації склав 93,8 тисяч гривень, з яких 73,8 тисяч - благодійні внески, 8,8 тисячі гривень - добровільні пожертвування, 11,2 тисяч - скарбничка».

 

 

 

 

 

 

 

Окрім надання допомоги, місцева організація Червоного Хреста протягом усього року надавала благодійну допомогу дітям з інвалідністю - вихованцям реабілітаційного центру «Милосердя», організовувала для них всілякі заходи та екскурсії, надавала солодкі подарунки, канцтовари, розвиваючі ігри.

Традиційно, продуктові та гігієнічні набори видавалися жителям міста і району до Дня Перемоги, Дня літньої людини, Дня людей з інвалідністю.

 

Активно допомагали організації волонтери - їх у Червоного Хреста 40, і учні ЗОШ №2 з волонтерського загону «Соколята». Чотири волонтери систематично проводять для населення майстер - класи та тренінги з надання першої допомоги.

 

Людмила Полтавченко зазначила, що найбільш активними членами Червоного Хреста в Покровську і Покровському районі є міський і районний відділи освіти, від яких надходить близько 40% від загального збору членських внесків.

 

У числі лідерів за охопленням населення членством - ПрАТ «Укрбуд», збагачувальна фабрика «Свято-Варваринська», КП «Покровсктепломережа», Покровська ЦРЛ, КП «Покровський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Як і раніше, недостатньо охоплені членством в Червоному Хресті працівників вугільних підприємств регіону.

Надійними партнерами і незмінними помічниками організації є місцеві ради в особі їх перших керівників, УСЗН, Пенсійний фонд, Центр зайнятості, підрозділи ДСНС, міська Рада ветеранів.

 

Людмила Полтавченко відзначила подяками від МРО Товариства Червоного Хреста керуючу справами виконкому Покровської міськради Алевтину Жук і заступника голови Покровської районної ради Надію Масло.

 

Після цього виступила зі звітом про фінансово-господарську діяльність Покровської МРО ТЧХУ голова ревізійної комісії місцевої організації Лариса Скиданова.

 

На завершення засідання голова організації доповіла про план роботи Покровського Червоного Хреста на поточний рік. Зокрема, повідомила, що з 1 квітня по 1 травня проходитиме Всеукраїнський місячник по збору коштів для допомоги людям з інвалідністю, дітям-сиротам, малозабезпеченим, ВПО та іншим соціально незахищеним категоріям громадян.

 

Людмила Полтавченко закликала всіх небайдужих жителів взяти участь у благодійній акції. Члени Правління одноголосно прийняли текст звернення до жителів Покровська і Покровського району. Разом з реквізитами для перерахування грошових коштів його планується розмістити на офіційному сайті міськради і в ЗМІ.

 

Людмила Полтавченко додала, що під час аналогічної акції, проведеної в 2018 році і приуроченої до 100-річчя Червоного Хреста України, було зібрано близько 48 тисяч гривень, до лав Покровської міськрайонної організації було залучено 2852 особи.

 

Про все детальніше – далі у сюжеті телеканалу «Орбіта».

 

 

 

 

 

 

Фото – Покровської МРО ТЧХУ

За джерелом:

http://orbita.dn.ua/pomoshh-kotoraya-prihodit-vovremya-krasnyj-krest-pokrovska-otchitalsya-o-rabote-za-2018-god.html

 

 

Переглядів: 520 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 06:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024