Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 24 » Львівська ОО ТЧХУ – долучилася до програми ПСП: колективний культпохід на циркову виставу
10:03
Львівська ОО ТЧХУ – долучилася до програми ПСП: колективний культпохід на циркову виставу

 

У ГОСТІ ДО «ЦИРКУ ЯСКРАВИХ ЕМОЦІЙ»

 

 

 

 

 

 

 

Днями ЛОО ТЧХУ долучилася до програми ПСП. Колективний візит

на циркову виставу – перша благодійна акція для дітей і родин ВПО.

 

 

 

23 лютого в рамках Програми Червоного Хреста «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення в Україні» відбулася перша акція у Львові. У ній взяли участь 40 дітей з родин вимушених переселенців з Донеччини, багатодітних сімей, дітей напівсиріт, родин звільнених у запас військовослужбовців, що служили у зоні збройного конфлікту на сході України, місцевого населення, з числа тих, хто проживає за межею бідності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Організувала колективний похід у цирк регіональний координатор з ПСП по Львівській області Уляна Стельмах. Допомагала їй в цій акції Ірина Валько, тренер з першої допомоги Львівської ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колись Антон Павлович Чехов сказав, що театр починається з гардеробу. Ми ж скажемо, що цирк починається з подвір'я. Глядачі, котрі першими прийшли на виставу, мали можливість поїздити на ослику верхи у сідлі. Для дітей – це дуже захоплива і весела розвага.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час вистави активними глядачами, звичайно, були діти. Спонсором цього колективного культпоходу у цирк став Данський Червоний Хрест. Зазначимо, що 25 квитків на суму 3000 грн. закуплено за кошти проекту ПСП, а 15 - надано дирекцією цирку на благодійній основі (директор - Роман  Здреник). Ціна квитків, які тепер коштують від 50 до 300 грн, не дає можливості усім дітям бути частими відвідувачами циркових атракціонів. Через таку дорожнечу багато дітей побували у цирку 23 лютого - вперше.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тож 40 дітей з незаможних родин із захопленням подивилися циркову виставу із карколомними польотами повітряних гімнастів, цікавими виступами екзотичних тварин, сміялися над витівками клоунів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шоу прикрасили виступи таких артистів, як Олена Попова (повітряна гімнастка на корд-де-парелі), Юріій і Роман Главацькі (колесо сміливості), Ігор Анндрійчук (штейн-трапе), Євген Крон (колесо сіра), Григорій Каменський (еквілібр на дроті), Олександр Фалалєєв (музична ексцентрика), Тетяна Мазуркіна (шоу балет «Атлантік») та багато інших.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У програмі взяли участь найкращі циркові тварини: дресировані кішки і шимпанзе, тибетські яки, африканська корова та ін.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І який же цирк без веселих клоунів? Звичайно ж, улюблені дітворою клоуни показали програму «Групові жонглери», створену під керівництвом артиста Віталія Ковтуна. Представники цього жанру створили у залі неповторну атмосферу свята, веселощів та відмінного настрою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У планах організаторів, - працівників Червоного Хреста, - візити зі своїми юними підопічними у ботанічний сад, зоопарк, національний музей, картинну галерею, інші визначні місця Львова, які так люблять туристи, і в які так рідко знаходять час завітати львів'яни і представники родин ВПО.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Трохи втомлені, але задоволені діти, з масою яскравих і незабутніх вражень поверталися додому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Від щирого серця Червоний Хрест Львівщини дякує спонсорам з Данії за надану матеріальну підтримку!

Cкладаємо подяку і п. Роману Здреникові, - директору Львівського державного цирку, - котрий надав нам 15 квитків на благодійній основі! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разом - легше надати дитинству золотих барв і зробити його щасливішим!

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

 

Переглядів: 498 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024