Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 24 » Львівська ОО ТЧХУ в рамках ПСП провела майстер-клас з виготовлення вітальних листівок для дітей ВПО
22:51
Львівська ОО ТЧХУ в рамках ПСП провела майстер-клас з виготовлення вітальних листівок для дітей ВПО

 

ВІТАЛЬНІ ЛИСТІВКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

Днями Львівська ОО ТЧХУ приєдналася до програми ПСП Червоного Хреста. Першою

акцією був похід у цирк, другою – заняття з виготовлення вітальних листівок для дітей ВПО.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 лютого у м. Львові з метою надання психосоціальної підтримки вразливим групам населення, проведено заняття за програмою розвитку емоційної стійкості дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як і попереднього разу, учасники акції ті ж самі: діти - напівсироти з родин місцевого населення, малюки з сімей ВПО, що знайшли притулок у Львові, а також з родин демобілізованих воїнів, що несли службу у зоні збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед них ми побачили тут і родину Остасюків. Волонтер служби розшуку Львівської ОО ТЧХУ Анастасія Остасюк з сином Ростиславом і племінником Михайлом опановували мистецтво володіти пензлем, щоб створювати на ватмані рукотворну красу.

 

 

 

 

 

 

На занятті діти вчились малювати вітальні листівки з нагоди 8 Березня для своїх матусь і бабусь.

 

 

 

 

 

 

На прямокутних білих листках під їх пензлями і при допомозі наставників народжувалися просто на очах крокуси - перші квіти весни.

 

 

 

 

 

 

 

Вчили їх дипломовані мисткині на чолі з керівником арт-студії «Творча кухня» Христиною Грабінською, випускницею Львівської національної академії мистецтв.

 

 

 

 

 

 

 

 

Допомагала керівникові у цей день мисткиня Олена Опанасенко, також випускниця Львівської національної академії мистецтв.

 

 

 

 

 

 

 

Студія створена і діє на території ТВК «Південний». На перше заняття прийшла привітати їх учасників перший заступник генерального директора цього торгово - виробничого підприємства Юлія Білостоцька, котра вже 6-й рік співпрацює з Уляною Стельмах, координатором проекту ПСП Червоного Хреста у Львівській області.

 

 

 

 

 

 

 

 

Після завершення майстер - класу діти понесли по домах створені власними руками вітальні листівки до Міжнародного свята жінки. Ростислав Остасюк, наприклад, намалював крокуси для бабусі Ірини, а його двоюрідний брат, третьокласник Михайло Олійник, – для матусі Катерини.

 

 

 

 

 

 

 

 

І хоч у народі кажуть, що перший млинець, – комом, але червонохрестівці довели, що у них все виходить добре навіть за першим разом, якщо до справи беруться добротворці з ентузіазмом і завзяттям.

 

 

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 604 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 21:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024