Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 26 » В Яготинській ЦРЛ при допомозі Баварського Червоного Хреста відкриють стерилізаційне відділення
19:11
В Яготинській ЦРЛ при допомозі Баварського Червоного Хреста відкриють стерилізаційне відділення

 

БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ - У РОЗПАЛІ

 

 

 

 

 

 

 

У 2019 р. планують відкрити сучасне стерилізаційне відділення в Яготинській ЦРЛ.

 

 

 

 

Це остаточно було вирішено на зустрічі уповноваженої особи Баварського Червоного Хреста, керівника проекту «AKTION TSCHERNOBYL», багаторічного благодійника і почесного громадянина міста Яготина доктора медицини Йозефа Циглера з головою Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановським.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ділова розмова в кабінеті головного лікаря НКП «Яготинська центральна районна лікарня» Вадима Нескороженого хоча і тривала довго, але була конструктивною, оскільки гостю і приймаючій стороні потрібно було визначитись із конкретними термінами виконання робіт щодо переобладнання 200 квадратних метрів першого поверху лікувального корпусу під встановлення сучасного технологічного обладнання стерилізації матеріалів та інструментарію, аналогічного запущеному в дію в Інституті нейрохірургії імені академіка Ромоданова, а саме: двох потужних стерилізаторів з комплектуючими та системами очищення води, придбаними за пожерти волонтерів Німеччини.

 

 

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на те, що договір між керівництвом Яготинської ЦРЛ і компанією «Буд-Альянс Груп» був підписаний буквально днями, будівельники, під усні гарантії керівництва району, вже виконали, у відповідності до виготовленого і профінансованого за кошти районного бюджету проекту, третину робіт із підготовки площі, на якій буде розміщено стерилізаційне відділення. Весь обсяг будівельних і монтажних робіт теж фінансуватиметься за кошти районного бюджету.

 

 

Головним підсумком перемовин стало визначення термінів підготовки нового приміщення і строків доставки обладнання зі складу в Німеччині. На початку березня гуманітарний вантаж повинен перетнути український кордон, де його чекатиме транспорт «Буд-Альянс Груп». До цього часу основна частина приміщення буде готова, і до встановлення стерилізаторів підключаться спеціалісти ТОВ «ВМТ» (м. Київ). Весь комплекс робіт має завершитися до кінця літа цього року.

 

 

Після «теоретичної» частини візиту Йозеф Циглер у супроводі керівництва закладу і підрядників оглянув приміщення майбутнього стерилізаційного відділення і залишився задоволеним процесом виконання будівельних робіт.

 

Автор: Оксана Кириленко

 

 

Фото з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.poglyad.tv/koly-vidkryyetsya-sterylizatsijne-viddilennya-v-yagotynskij-tsrl/

 

 

 

Переглядів: 442 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024