Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 27 » Відбулося засідання правління Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України
14:42
Відбулося засідання правління Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

 

ВОЛОНТЕРИ – ВЕЛИКА РУШІЙНА СИЛА

 

 

 

 

 

 

"Волонтери – це місток між владою та людьми у потребі", -

сказав Михайло Черняк, заступник голови Харківської ОДА.

 

 

27 лютого заступник голови ХОДА взяв участь у засіданні правління Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Михайло Черняк привітав учасників зібрання від імені голови ХОДА Юлії Світличної, подякувавши їм за співпрацю й допомогу, яку вони надають мешканцям області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Команда Харківської ОДА впродовж останніх років дуже плідно співпрацює з волонтерським рухом, з громадянськими ініціативами. А Червоний Хрест – це взірець волонтерського руху», - сказав заступник голови ХОДА.  

 

Він зазначив, що волонтерський рух існує в усіх державах світу, навіть найбільш розвинутих, тому що всюди виникають питання, які не можуть вирішити державні органи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Волонтерський рух – це місток між владою та людьми, котрі потребують допомоги. 5 років тому Україна відчула сплеск волонтерського руху, і саме волонтерство врятувало нашу державу й Харківщину в тому числі, - підкреслив Михайло Черняк. - Що стосується Червоного Хреста, то ми постійно підтримуємо зв’язок, співпрацюємо у вирішенні багатьох питань. Саме Червоний Хрест був серед перших, хто допомагав людям у м. Балаклії під час надзвичайної ситуації, пов’язаної з аварією на складах боєприпасів».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ході засідання Михайло Черняк передав почесну відзнаку «Слобожанська слава» співробітниці обласної організації Червоного Хреста Валентині Костенко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підбиваючи підсумки роботи обласної організації Червоного Хреста у 2018 році, її керівник Костянтин Башкіров зазначив, що основними напрямками діяльності були допомога постраждалим від військового конфлікту на сході України, організація курсів першої допомоги для громадян, медико-соціальна та психо-соціальна підтримка, допомога у розшуку зниклих без вісті тощо.

 

 

 

У засіданні правління Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України взяли участь і виступили Лілія Білоус, генеральний директор НК ТЧХУ та Горхмаз Гусейнов, голова представництва МФЧХ і ЧП в Україні.

 

 

 

Фото – прес-служби Харківської ОДА

За джерелом:

https://kharkivoda.gov.ua/news/97609

 

Переглядів: 409 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 17:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024