Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Лютий » 28 » Вісті з Чернівецької ОО ТЧХУ: візит до партнерів і бенефіціарів
20:15
Вісті з Чернівецької ОО ТЧХУ: візит до партнерів і бенефіціарів

 

ПЛАНУВАННЯ - ПЕРШИЙ  ЕТАП  СПІВПРАЦІ

 

 

 

 

 

 

Керівництво Чернівецької ОО ТЧХУ останній день зими присвятило візитам

до партерів і бенефіціарів, щоб на місці ознайомитися з їх проблемами і намітити шляхи співпраці.

 

 

 

 

Сьогодні, 28 лютого 2019 р., керівництво Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України в особі голови Мирослави Островецької та заступника голови Наталії Візнюк, - побувало у гостях в Центрі реабілітації "Ренесанс".
 

 

 

 

 

 

"Ми займаємося реабілітацією залежності. Це робота спеціалістів: лікаря-нарколога, психотерапевта, психіатра, психологів-консультантів по хімічній залежності. У нашому закладі є два відділення в якому зараз проходять реабілітацію 50 чоловік. Реабілітація направлена на те, щоб кожна залежна людина після проходження курсу могла самотужки справлятись зі своїми життєвими складностями без вживання психоактивних речовин і повноцінно будувати своє життя, доглядати за собою, допомагати своїм рідним, слідкувати за своїм здоров'ям, розвиватися в подальшому", - розповів Павло Миронюк, завідувач відділення Центру. - "На це і направлена наша робота".
 

Під час зустрічі обговорювалися плани щодо подальшої співпраці між обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та Центром реабілітації "Ренесанс".

 

Сьогодні, 28 лютого 2019р., червонохрестівці Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України також відвідали пансіонат для людей похилого віку "Срібний вік" та поспілкувались з керівництвом і підопічними даного закладу.
 

 

 

 

 

 

"Ми займаємося доглядом за людьми похилого віку. Також, в нашому закладі перебувають люди з інвалідністю та особливими проблемами зі здоров'ям. Відносини з підопічними дуже теплі, в пансіонаті п'ятиразове харчування розроблене Київським інститутом геронтології. На даний момент у двох відділеннях перебуває 45 осіб, які потребують догляду", - розповів В'ячеслав Атамановський, завідувач відділення пансіонату.
 

Одним з напрямків діяльності Товариства Червоного Хреста України є допомога та догляд за людьми поважного віку. Тому, дана зустріч була надзвичайно цікава та корисна, адже під час зустрічі ми обмінялися нашим досвідом, дізнались багато корисних подробиць по догляду за людьми похилого віку.


 

Фото – Чернівецької ОО ТЧХУ

За джерелом:
https://www.facebook.com/RedCrossUkraineChe/photos/a.450054865031406/2114220065281536/?type=3&theater

 

Переглядів: 481 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024