Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 1 » У м. Гола Пристань, що на Херсонщині, голова РО ТЧХУ обраний в громадську раду при РДА
17:13
У м. Гола Пристань, що на Херсонщині, голова РО ТЧХУ обраний в громадську раду при РДА

 

ВИСОКЕ ДОВІР'Я

 

 

 

 

 

 

 

 

У Голій Пристані відбулися установчі збори з формування оновленого

складу громадської ради при районній державній адміністрації.

 

 

 

28 лютого при Голопристанській районній державній адміністрації відбулися установчі збори по формуванню оновленого складу громадської ради при районній державній адміністрації.

 

Засідання відбулося у відповідності до Постанови КМУ 966 від 03.11.2010 року" Про забезпечення участі громадян у формуванні та реалізації державної політики", Положення про Громадську раду при Голопристанській РДА та її Регламенту.

 

На засіданні були присутні сім представників інститутів ГС, які подали відповідний пакет документів для участі в цьому засіданні.

 

Заступник голови районної державної адміністрації Олена Антюшина привітала членів громадських організацій та висловила сподівання на подальшу співпрацю та ефективну діяльність оновленого складу громадської ради протягом наступних 2 років.

 

 

 

 

 

 

 

Виконавши усі процедури по формуванню нового складу громадської ради, голосуванню та роботи лічильної комісії, було затверджено 7 представників від різних неурядових ГО, а саме: Віра Каракина, представляє ГО " Контингент"; Ковальова Наталія, голова профспілкової організації КП "Голопристанського ЦПМСД", Копачинський Володимир, голова районної організації Товариства Червоного Хреста України, Світлана Михолат, президент БО Фонд громади міста Гола Пристань "Свята Ольга", Людмила Мороз, член ГО Всеукраїнської ГО інвалідів "Союз Чорнобиль України", Пліжнікова Тетяна, голова міської ліги сприяння розвитку, підтримки та захист прав та інтересів субєктів підприжмицтва, Юрій Чемойдар, отаман НГО голопристанський курінь "Козацтво Запоріжське".

 

За підсумками голосування усі ввійшли до складу Громадської ради при Голопристанській РДА. В процесі засіданя було одноголосно обрано головою громадської ради Світлану Михолат, її секретарем Тетяну Плужнікову.

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім того спільно з оновленим складом, в присутності заступника голови РДА Олени Антюшиної, начальника відділу організаційної роботи та з питань внутрішньої політики апарату РДА Олени Години, обговорювали питання подальшого розвитку громадягського суспільства в районі, розвитку молодіжного руху, іноваційних підходів до патріотичного виховання молоді, впровадження проектної діяльності "Громадянська освіта жінок - нові можливості для розвитку громади", який буде впроваджений партнерською організацією "Херсонський ОЦ "Успішна жінка".

 

Як підсумок - побажання командної роботи, прийняття виважених рішень, ефективної співпраці!

 

 

Фото – Голопристаньської РДА

За джерелом:

http://gopri.in.ua/novini-msta/7486-u-goly-pristan-vdbulisya-ustanovch-zbori-po-formuvannyu-onovlenogo-skladu-gromadskoyi-radi-pri-rayonny-derzhavny-admnstracyi.html

 

Переглядів: 609 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024