Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 7 » Підсумкові збори ГО «Малолітні в'язні фашистських концтаборів» відбулися в МСЦ Львівської ОО ТЧХУ
10:13
Підсумкові збори ГО «Малолітні в'язні фашистських концтаборів» відбулися в МСЦ Львівської ОО ТЧХУ

 

У КОНТЕКСТІ ПРОГРАМИ З ПСП

 

 

 

 

 

 

 

6 березня в МСЦ Львівської ОО ТЧХУ відбулися підсумкові збори

ГО «Малолітні в'язні фашистських концтаборів», яку очолює Ванда Дубно.

 

 

 

Підбили підсумки діяльності організації за 2018 рік, затвердили план роботи на 2019 рік, який спрямований в основному на психосоціальну підтримку людей, членів організації, котрі є вже досить похилого віку і пройшли тяжкі випробування в молодих роках на примусових роботах на чужині, в концтаборах та ГеТТо фашистського режиму.

 

Від імені Президії організації Ванда Станіславівна Дубно привітала жінок з весною, з наступаючим Міжнародним Днем Жінки - 8 Березнем.

 

Від імені Львівської ОО ТЧХУ з привітальним словом до Берегинь життя звернулася директор МСЦ Червоного Хреста Львівщини Ніна Добренька.

 

 

 

 

 

 

Ніна Іванівна побажала присутнім здорового довголіття, активності в мудрому віці, адже багато членів організації малолітніх в'язнів диктаторського режиму є відвідувачами медик-соціального центру Червоного Хреста Львова, активістами групи "Актив у віці", яку очолює колишня бранка концтабору Равенсбрюк п.Ірина Шуль.

 

Для учасників зібрання Ніна Добренька провела презентацію діяльності Служби Розшуку Українського Червоного Хреста. Присутнім видані інформативні матеріали ВРЗ-послуг, які будуть використані для розповсюдження знань з ВРЗ-послуг в сім'ї, серед друзів, знайомих, з якими спілкуються.

 

 

 

 

 

 

Учасники презентації подякували Службі розшуку ТЧХУ, яка допомагає відновленню родинних зв'язків, а цим людям, котрі перебували не зі своєї волі поза межами рідної України, добре відомо, що таке родина, і що таке втратити зв'язок з рідними людьми.

 

Фото – прес-служби ЛОО ТЧХУ

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 391 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 21:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024