Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 8 » Вистава «Диво - Квітка» у театрі Заньковецької у Львові вже п'ятий сезон хвилює дитячі серця
22:55
Вистава «Диво - Квітка» у театрі Заньковецької у Львові вже п'ятий сезон хвилює дитячі серця

 

 

МИЛОСЕРДЯ АКТОРІВ

 

 

 

 

 

 

 

7 березня у Львові відбулася благодійна вистава - казка «Диво - Квітка»

у театрі Заньковецької , яка уже п'ятий сезон хвилює дитячі серця.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ранок, ліс прокидається, всі танцюють щасливі… Це початок сонячної казкової історії. Так й мало би бути – люди радіють кожному дню життя, знаходять у дрібницях радість й привід для посмішки. Але ж існують й недобрі сили, вони засмучують, перетворюючи сміх у сльози…

 

 

 

 

 

 

 

 

Диво-квітка, Веселочка, Княжич Левко і їхні друзі проти відьми Гарганелли й її гвардії. У такому казковому протистоянні – модель світу, яку ми, дорослі, бачимо щодня у подіях, що нас оточують.

 

 

 

 

 

 

 

Як побороти зло, творячи саме лише добро – розкаже казка «Диво-квітка». Саме цього ми мусимо навчити наших дітей – недобре завжди нас оточуватиме й лізтиме у наше життя, проте знайдімо слова й дії, які його знешкодять й зроблять кожен день – святом.

 

 

 

 

 

 

 

Ця казка Заньківчан – з вірою й надією на краще…

 

 

 

 

 

 

 

«Події відбуваються у лісі, де живе дівчинка Веселочка, яку оберігають Володарка води, Володар лісу і Володар звірів. Зла відьма Гарганелла хоче зірвати Диво-квітку, яка є символом гармонії і щастя. Відьма підбурила княжича Левка, який зірвав квітку. Після цього у лісі всі засумували. Виручати Диво-квітку поїдуть Веселочка і княжич Левко», – із захопленням розповідав пізніше третьокласник Михайло Олійник тим однокласникам, хто не був на цій виставі того разу.

 

 

 

 

 

 

 

Вистава 7 березня була благочинною. Її змогли переглянути діти з інвалідністю, котрі прикуті до візків, а також зі спеціальних шкіл-інтернатів, як ось, наприклад, з Львівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.- І. Антонича, де навчаються діти з серцево - судинними захворюваннями. На цей раз в театр запросили учнів першого і третього класів. Всім  вистава-казка сподобалася, і діти та їх наставники дякують колективу театру ім. М. Заньковецької за їх чуйність і милосердя.

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 402 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 21:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024