Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 15 » Денісова прийняла делегацію від МКЧХ в Україні
16:48
Денісова прийняла делегацію від МКЧХ в Україні

 

ПРОСИЛА ПОСПРИЯТИ  У ПЕРЕМОВИНАХ  З  РФ

 

 

 

 

 

 

 

Денісова прийняла делегацію від МКЧХ в Україні і сказала їм про

необхідність лікування в РФ наших військовополонених і політв'язнів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова обговорила з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в Україні необхідність медичної допомоги пораненим українським військовополоненим в Росії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Глава Делегації Червоного Хреста в Україні, який закінчує місію, Алан Ешліман представив мені свою наступницю Флоранс Жилетт. Ми обговорили питання про необхідність надання медичної допомоги пораненим військовополоненим", - написала Л.Денісова на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у четвер.

 

 

 

 

Вона повідомила, що ситуація з Василем Сорокою критична, і йому потрібно провести термінове хірургічне втручання. А також висловила занепокоєння з приводу кримського татарина Едема Бекірова, який має інвалідність і стан здоров'я якого погіршується. "Чоловік має інвалідність і вже 92 діб знаходиться в Сімферопольському СІЗО", - зазначила омбудсмен.

 

 

 

"Повідомила, що так само в критичному стані перебуває українець Павло Гриб, якому необхідне хірургічне втручання. Я звернулася до організації зі сприяння в проведенні операції Павлу в конкретних медичних установах", - повідомила Людмила Денісова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час зустрічі сторони також обговорили питання надання гуманітарної допомоги, в тому числі медичної, цивільному населенню, яке проживає на тимчасово окупованих територіях України в Донецькій та Луганській областях, і особам, яких

тримають у в'язницях на цих територіях.

 

 

"Я висловила подяку Алану Ешліману за співпрацю в важкі часи для нашої країни і наших громадян. Зі свого боку, Алан Ешліман зазначив, що передання ув'язнених вважає одним з найбільших успіхів і досягнень за останній час", - написала омбудсмен.

 

 

За її словами, А.Ешліман також повідомив, що звертався в РФ щодо можливості відвідування 24 українських військовополонених моряків у Лефортовському СІЗО, однак отримав відмову.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://ua.interfax.com.ua/news/general/572631.html

 

Переглядів: 594 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024