Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 17 » Поліцейські Донеччини вивчають основні принципи міжнародного гуманітарного права (МГП)
22:43
Поліцейські Донеччини вивчають основні принципи міжнародного гуманітарного права (МГП)

 

ТРЕНІНГ СИЛОВИКІВ ЗА ІНІЦІАТИВОЮ МКЧХ

 

 

 

 

 

 

Поліцейські Донеччини пройшли тренінг з міжнародного

гуманітарного права та правил правоохоронної діяльності

 

 

 

Правоохоронці всіх підрозділів розглянули питання поліцейської етики, застосування сили вогнепальної зброї, здійснення затримання і судових гарантій.

 

Семінар був проведений за ініціативи Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Маріуполі та підтримки Управління забезпечення прав людини Нацполіції України.

 

Впродовж двох днів поліцейські розглянули основні засади Міжнародного гуманітарного права, міжнародних стандартів та правил правоохоронної діяльності.

 

В рамках семінару представник Міжнародного Комітету Червоного Хреста, делегат по налагодженню зв'язків з правоохоронними органами Халіт Буланикли обговорив з поліцейськими тему етики, правила застосування сили у правоохоронній парадигмі, основні вимоги міжнародної практики у проведенні обшуків та арештів.

 

 

 

 

 

 

«Для нас дуже важливо взаємодіяти і координувати свою діяльність з правоохоронними органами. Постійні тренування, регулярне підвищення кваліфікації, застосування методів та технологій відповідно до умов часу є гарантією досягнення високого рівня професійності поліцейського та уникнення помилок», - відзначив Халіт Буланикли.

 

Тренінг проходив в форматі сукупності різних методик. Почався з теоретичної частини, в якій поліцейські розглянули стан міжнародно-правових актів. Учасники заходу дивилися відеоматеріали, які стимулювали їх до дискусії.

 

 

 

 

 

 

 

Велику частину часу лектори приділили темі поліцейської етики. Слухачів поділили на 4 групи та запропонували розглянути неетичну поведінку поліцейських в певній ситуації з точки зору громадськості, потерпілого, поліцейських та новоприбулих співробітників правоохоронних органів.

 

На другий день тренінгу поліцейські розглянули роль прав людини в діяльності поліції.

 

«Виконуючи сумлінно свій обов’язок, поліцейський може досягти не лише високого рівня безпеки, але й особистим прикладом сформувати в суспільстві культуру поваги до прав і свобод людини, що допоможе перемогти злочинність», - підкреслила представник Управління забезпечення прав людини Ольга Светлічна.

 

 

 

 

 

 

 

Захід завершив помічник начальника ГУНП в Донецькій області Олег Ягольник. Він щиро подякував організаторам заходу та наснажив поліцейських використовувати отримані знання на практиці

 

«Ми бачимо результат проведення тренінгів - це підвищення рівня довіри до поліції зі сторони громадян», - зазначив підполковник поліції.

 

 

 

 

 

 

 

 

В подяку за отримання нових цінних знань, які поліцейським надавав делегат Міжнародного Комітету Червоного Хреста з 2016 року, правоохоронці вручили Халіту Буланикли символ поліції Донеччини.

 

Фото – прес-служби Нацполіції України.

За джерелом:

https://www.06277.com.ua/news/2333710/policejski-doneccini-projsli-dvodennij-trening-z-miznarodnih-standartiv-ta-pravil-pravoohoronnoi-dialnosti

 

Переглядів: 359 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 21:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024