Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 20 » Свято родини відбулося у Львівській загальноосвітній санаторній школі-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.І.Антонича
22:55
Свято родини відбулося у Львівській загальноосвітній санаторній школі-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.І.Антонича

 

ТАТО, МАМА, Я – РАЗОМ ДРУЖНА СІМ'Я

 

 

 

 

 

 

 

Саме під такою назвою відбулося сьогодні, 20 березня, свято родини у Львівській

загальноосвітній санаторній школі-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.І.Антонича

 

 

 

 

 

 

 

 

На шкільному родинному святі, яке провели у спортивному залі, було дуже гамірно і весело. Тут зустрілися два покоління – батьки і діти. З них сформували дві команди «Блискавку» і «Шалені Бджілки». Змагання між ними носили жартівливий характер: передавання один одному м'яча на швидкість, біг горілиць на чотирьох кінцівках, лускання надувних кульок тощо.

 

 

 

 

 

 

На святі адміністрацію Львівської школи-інтернат №1 представляла заступник директора з виховної роботи Марія Теодозівна Вознюк, котра привітала присутніх з цим родинним святом.

 

 

 

 

 

 

У концертній програмі з нагоди такої урочистої події взяли участь учні молодших класів, в т.ч. із 3-а та 3-б кл., який ведуть вчителька початкових класів Галина Романівна Манчур та вихователька Вікторія Романівна Дячкіна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учні танцювали запальні танці, декламували вірші, бігали наввипередки. Батькам також довелося потрудитися у різних жартівливих конкурсах. Але всі вони були доброзичливими, сповненими тонкого українського гумору, який створював неповторну атмосферу веселощів і бравади, і був домінуючою складовою всього дійства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дві години промайнули, як одна мить. Прийшов час нагороджувати переможців. Журі розійшлося в оцінці виступів обох команд. Та після невеликої дискусії прийняли мудре «соломонове рішення» - перемогла дружба.

 

 

 

 

 

 

Метою цього виховного заходу було завдання: ознайомити учасників із сімейними традиціями. Організатори так побудували сценарій, щоб він, розгортаючись, сцена за сценою, сприяв вихованню у дітей почуття любові і поваги до найближчих і найрідніших людей – батька та матері.

 

 

 

 

 

 

Хоч яка багата наша українська мова, але нема важливіших і рідніших слів, як - мама, Україна, рід, сім'я. Тому сьогодні відбулося вшановування наших українських родин. Адже кожна родина – це маленький світ, маленька країна.

 

 

 

 

 

 

Свято також засвідчило, що у навчальному закладі учні дружать зі спортом і мають всі підстави вибрати в подальшому здоровий спосіб життя, за який ратує також і Товариство Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, 20 березня відзначали у світі Міжнародний день щастя. Тож у Львівській  загальноосвітній санаторній школі-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.І.Антонича відзначили його по повній програмі.

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

Переглядів: 395 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024