Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 21 » На Донеччині розвивають власний бізнес за допомогою грантових програм
16:49
На Донеччині розвивають власний бізнес за допомогою грантових програм

 

МАГІЯ ГРАНТІВ: МЕШКАНЕЦЬ  ЛЬВОВА - ОСІВ НА ДОНЕЧЧИНІ

 

 

 

 

 

 

 

 

20 березня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках діяльності

Центру розвитку підприємництва відбувся тренінг з основ бізнес-планування.

 

 

 

В заході взяли участь 7 безробітних осіб, 8 підприємців та головний економіст відділу мікро - , малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Павло Лущик.

 

«Діяльність центру розвитку підприємництва – це суттєва допомога тим, хто планує започаткувати власну справу, а для підприємців-початківців – шанс підвищити рентабельність, а також створити нові робочі місця, збільшуючи тим самим рівень зайнятості населення», - звернулась до присутніх заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова.

Фахівці служби зайнятості зосередили увагу учасників тренінгу на програмі грантів, спрямованих на підтримку підприємств, приватних підприємців та домогосподарств, які реалізує Міжнародний Комітет Червоного Хреста.

 

Проекти організації направлені на відновлення малих та середніх підприємств, постраждалих у результаті конфлікту, шляхом надання грантів для створення нових робочих місць.

 

Крім того учасникам заходу представили програму підтримки внутрішньо переміщених осіб, та осіб які постраждали від конфлікту в Україні, яку реалізує Данська рада у справах біженців.

 

Головна мета програми – створення нових робочих місць для ВПО та постраждалих осіб через інвестиційний вклад в розширення існуючого бізнесу. Заступник начальника відділу профорієнтації Галина Сіддікі ознайомила присутніх з особливостями оформлення заявок на участь в грантових програмах та надала поради щодо пошуку організацій - «грантодавців» в мережі Інтернет.

 

Також Павло Лущик презентував присутнім комплексну програму підтримки підприємництва «Будуй своє», створену «Ощадбанком». Основною ідеєю є пошук креативних стартапів і підтримка національних підприємців у різних періодах ведення бізнесу.

 

Наприкінці заходу своїм досвідом поділився Сергій Курпійов, колишній мешканець Львова, учасник ООС, який після закінчення служби за контрактом залишився на Донеччині, в м. Сіверську. Рік тому за сприяння служби зайнятості Сергій відкрив власний бізнес – заклад швидкого харчування та створив одне робоче місце.

 

Фото – Бахмутського ЦЗ

За джерелом:

https://don.dcz.gov.ua/novyna/rozvyvay-vlasnyy-biznes-za-dopomogoyu-grantovyh-program

 

Переглядів: 358 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 06:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024