Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 30 » До передвеликодньої естафети добрих справ запрошують долучитися тернополян (ВІДЕО)
09:09
До передвеликодньої естафети добрих справ запрошують долучитися тернополян (ВІДЕО)

 

ПЕРЕДСВЯТКОВА ЕСТАФЕТА МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

Представники благодійних організацій Тернополя зібралися за круглим столом

у “Карітасі”, аби обговорити подальшу співпрацю та підготовку до Великодніх свят.

 

 

 

 

До своєрідної передвеликодньої естафети добрих справ запрошують долучитися і тернополян.

 

Як зробити так, щоб радість Великодніх свят відчув кожен тернополянин, незалежно від його статку та статусу, радилися за круглим столом представники громадських та благодійних організацій.

 

«До Паски наша міська організація готує кожен рік приблизно 200 продуктових наборів. Цей рік точно так же буде», – розповідає керівник Тернопільської обласної організації товариства Червоного Хреста України Олександра Бригадир.

 

Окрім продуктових наборів, пригощатимуть усіх охочих і духовною їжею, каже керівник міської «Просвіти» Наталія Турчин.

 

«В “Просвіті” до Великодня ми готуємо ряд майстер-класів передвеликодніх, які об’єднають різні покоління. Запрошуємо всіх: буде і писанкарство, і листівки, і ряд інших. А оскільки ми прибираємо всі домівки, ми маємо і духовно очиститись, тому в нас будуть такі духовні кіноклуби просвітницького характеру, де ми зможемо розказати і про наших духовних наставників, а також те, чому настільки важливим є приготування до Великодня», – розказує керівник Тернопільської міської організації товариства “Просвіта” Наталія Турчин.

 

Спільно працювати та об’єднуватися заради добрих справ закликав усіх присутніх на зустрічі представників громадських та благодійних організацій отець Андрій Марчук, і робити це не тільки перед Великоднем.

 

«Дуже багато є таких питань, в яких ми маємо не розбіжності, а велику схожість. Я би дуже пропонував всім нам дійти до спільного такого рішення, щоби ми збиралися і не тільки мали спільні ідеї, але навіть спільні акції. - Ми сьогодні чули про цікаві проекти від різних благодійних організацій, бачили що діапазон цієї допомоги надзвичайно широкий. Ми запрошуємо всіх долучитися до естафети добрих справ, присвятити частинку своєї уваги, частинку свого тепла, чи своєї справи тим потребуючим людям, яких у Тернополі є дуже багато», – каже заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

 

Зробити добру справу напередодні Великодня і долучитися до естафети добрих справ може кожен. Для цього потрібно звернутися у будь-яку благодійну організацію та запропонувати свою допомогу.

 

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.tenews.org.ua/post/view/1553922794-do-peredvelikodnoi-estafeti-dobrih-sprav-zaproshuyut-doluchitisya-ternopolyan

 

Переглядів: 426 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024