Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Березень » 30 » В рамках програми Червоного Хреста з ПСП у Львові відбулася зустріч з родинами ВПО (ВІДЕО)
18:14
В рамках програми Червоного Хреста з ПСП у Львові відбулася зустріч з родинами ВПО (ВІДЕО)

 

ЗАВ'ЯЗЬ

 

 

 

 

 

 

 

 

Зустріч пройшла сьогодні, 30 березня, у тренажерному залі Інтерспорту

 

 

 

Як ми уже повідомляли, 14 березня в головному офісі ЛОО ТЧХУ відбувся «круглий стіл» з партнерськими організаціями. В ньому взяли участь чимало різних організацій. Під номером 15-м зареєстрований секретар координаційної ради ГО «Україна – шлях єднання» Олександр Босенко.

 

 

 

 

 

 

У своєму виступі п. Олександр тоді сказав, що на Львівщині проживає 72 родини ВПО з Криму, а також є чимало родин з Донеччини і Луганщини. Розповів про їх побут у Львові. Сказав, що програма Червоного Хреста з ПСП викликає цікавість і співпраця у її рамках з його організацією цілком можлива.

 

 

 

 

 

 

 

Потім були й інші зустрічі. На них окреслили ближчі і дальші плани. Вирішили почати з найбільш доступного: дотримання всіма членами ГО «Україна – шлях єднання» доброї фізичної форми. А у здоровому тілі – здоровий дух! Для цього знадобилося обом партнерам звернутися з проханням до Інтерспорту, який зміг би надати ці послуги.

 

 

 

 

 

 

 

«Однак ці послуги платні. Тому ми вийшли на керівництво Інтерспорту з проханням надати їх одноразово безкоштовно. Мотив був обґрунтований таким чином: вивчити можливості спортивної компанії, сформулювати їх в якому- небудь юридичному документі, і тоді вже домовлятися про довготривалу співпрацю», - пояснила нам Уляна Стельмах, координатор з програми Червоного Хреста з ПСП у Львівській області.

 

 

 

 

 

 

 

 

Партнери зупинилися на тому, що почнуть ознайомлення із спортивними комплексами Інтерспорту з тренажерного залу, розгорнутого на вул. Городоцькій на Львівському «Мотозаводі».

 

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, - це найбільш універсальний запит усіх бажаючих займатися спортом з числа родин ВПО, які на даний час представлені, як з анексованого Криму, так і з території, що належить зараз до ОРДЛО. На перший ознайомчий захід було заявлено всього 12 осіб.

 

 

 

 

 

 

Батьки привели у тренажерний зал своїх дітей, тому що ті найбільше сумують за втраченою домівкою і для них заняття спортом – це просто велика ласка з небес.

 

 

 

 

 

 

 

«Ми дуже раді новим партнерам», - привітно зустріла новоприбулих Людмила Балицька, директор спортивного комплексу Інтерспорт. Вони з Уляною Стельмах співпрацювали і раніше, тому про якісь несподіванки тут не могло бути і мови.

 

 

 

 

 

 

Допомагати Уляні Стельмах у проведенні першого тренінгу з родинами ВПО прийшла тренер з першої допомоги Червоного Хреста Львівщини Ірина Валько.

 

 

 

 

 

 

За один раз ознайомитися з величезним господарством Інтерспорту нікому не вдалося і не вдасться. Справитися з цією проблемою нам допоможе інтерв’ю п. Василя Ільківа, президента спортивної компанії Інтерспорт. Воно записане тележурналістами у 2-х частинах, які ми приводимо тут дослівно.

 

 

 

 

 

 

І не має особливого значення, які спортивні секції оберуть родини ВПО. Головне, щоб у них зберігався внутршній  лад, сімейна злагода, добра аура для виховання дітей. На це і націлена програма Червоного Хреста з психосоціальної підтримки вразливих верств населення.

 

 

 

 

 

 

 

 

Учасники тренінгу-зустрічі родин ВПО під егідою Червоного Хреста залишилися задоволеними першим знайомством з тренажерним залом Інтерспорту. На наступному тижні вони сподіваються продовжити це приємне знайомство і надовго отримати тут прописку постійних відвідувачів.

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

 

Переглядів: 549 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 18:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024