Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Квітень » 1 » У Львові відбудеться низка заходів з нагоди Міжнародного дня інформування про аутизм
18:56
У Львові відбудеться низка заходів з нагоди Міжнародного дня інформування про аутизм

 

 

ПРОБУДИТИ ТОЛЕРАНТНІСТЬ – МЕТА ЗАХОДІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як інформує прес-служба ЛМР, щорічно, 2 квітня, світова
спільнота відзначає Міжнародний день інформування про аутизм.

 

 

Львів уже декілька років поспіль активно долучається до цієї події. Так, у вівторок, 2 квітня, з ініціативи підпорядкованих установ управління соціального захисту Львівської міської ради, у місті відбудеться низка заходів.

ʺ

Традиційно з цієї нагоди організовують заходи у навчально-реабілітаційному Центрі „Джерело“: цьогоріч, зокрема, у цій установі відбудеться „Фотосесія у блакитному“. У ній візьмуть участь 26 дітей з розладами спектра аутизму. Відбудеться захід саме у вівторок, 2 квітня, й триватиме упродовж дняʺ, — розповіла директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

 

 

Крім того, декілька заходів цього дня планують й у Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

А саме:

 

— фахівці Центру роздаватимуть блакитні кульки з метою підтримки сімей, де виховуються діти з аутизмом. Відбудеться захід 2 квітня, упродовж двох годин (з 11.00 до 13.00 год.). Місце проведення — пр. Свободи;

— в Центрі соцслужб, що на вул. Театральна, 10, - 2 квітня о 12.00 год. відбудеться флешмоб ʺОдягнися у блакитнеʺ;

— працівники відділу соціальної роботи Залізничного району проведуть інформаційні п’ятихвилинки в навчальних закладах району щодо розповсюдження інформації про проблему аутизму. Відбудеться захід 2 квітня;

— в комфорт-бібліотеці для дітей, що на вул. Патона, - 2 квітня о 16.00 год. відбудеться каніс-терапія (терапія за участі собак) для дітей з аутизмом.

— працівники Шевченківського відділу планують провести захід ʺБлакитний деньʺ. Подія відбудеться 2 квітня у школі № 20. Учням розкажуть про аутизм та про те, як створити гармонійне середовище для навчання усіх дітей.

 

Також наприкінці заходу діти візьмуть участь у флешмобі: спільно надуватимуть блакитні кульки та випустять їх в небо як символ толерантного ставлення до дітей із аутизмом.

 

 

Фото – прес-служби ЛМР

За джерелом:

https://galinfo.com.ua/news/u_lvovi_vidbudetsya_nyzka_zahodiv_z_nagody_mizhnarodnogo_dnya_informuvannya_pro_autyzm_312108.html

Переглядів: 452 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 15:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024