Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Квітень » 6 » У Південній Кореї оголосили надзвичайний стан через «безпрецедентну» лісову пожежу (ВІДЕО)
18:18
У Південній Кореї оголосили надзвичайний стан через «безпрецедентну» лісову пожежу (ВІДЕО)

 

БУШУЄ ВОГНЯНА СТИХІЯ

 

 

 

 

 

 

 

Потужна пожежа 4 квітня охопила ліси і міста уздовж східного узбережжя Південної Кореї.

 

 

Влада оголосила надзвичайний стан, мобілізувавши всі наявні ресурси, щоб взяти під контроль вогняну стихію, повідомляє Yonhap News Agency.

 

Пожежа спалахнула в гірському повіті Госон, приблизно в 160 км на північний схід від Сеула, і швидко поширився в сусідні міста Сокчхо, Каннин і Тонхе протягом декількох годин. Швидкому поширенню вогню сприяв сильний вітер з поривами до 35,6 м / с. У боротьбі із займанням задіяні понад 13 тис. рятувальників та 870 пожежних машин.

 

В результаті пожежі, 1 людина загинула, ще 35 осіб отримали поранення, декілька тисяч жителів були евакуйовані. Збиток від пожежі, який влада назвала «безпрецедентним», зростає.

 

Президент Мун Джеін наказав, щоб його уряд використовував всі доступні ресурси, щоб загасити пожежу і допомогти постраждалим.

 

Міністерство національної оборони створило групу підтримки по боротьбі зі стихійними лихами, щоб допомогти загасити пожежу, а також надало військові вертольоти, пожежні машини і 16,5 тис. військовослужбовців.

 

 

 

 

 

 

Станом на 11:00, в результаті пожежі було знищено 525 га, або 5,25 млн. кв м. лісу. Понад 4,2 тис. осіб були змушені покинути свої будинки. У регіоні закрито автомобільні дороги, припинені залізничні перевезення. Закрито 52 школи та інші громадські заклади.

 

Точна причина виникнення пожежі в даний час невідома. Розглядається версія про вибух на трансформаторній підстанції.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.gismeteo.ua/news/proisshestviya/29294-v-yuzhnoy-koree-obyavili-chrezvychaynoe-polozhenie-iz-za-bespretsedentnogo-lesnogo-pozhara/

https://youtu.be/KriuGb9r91s

 

Переглядів: 602 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 12:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024