Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Квітень » 17 » Благодійний фонд Максима Шкіля спільно з ТЧХУ: найважливіший урок першої допомоги для дітей
09:51
Благодійний фонд Максима Шкіля спільно з ТЧХУ: найважливіший урок першої допомоги для дітей

 

ТУРБОТА ПРО ДІТЕЙ

 

 

 

 

 

 

 

Благодійний фонд Максима Шкіля «Разом до майбутнього спільно

з ТЧХУ: найважливіший урок першої допомоги для дітей.

 

 

 

Якщо ви хоч раз стикалися з ситуацією, в якій комусь було потрібно надати першу допомогу, та ще й в найкоротші терміни, то напевно знаєте, як складно зібратися з думками і зробити все правильно, не зашкодивши потерпілому. У багатьох людей, в деяких екстрених ситуаціях, починають плутатися думки, трястись руки, а в голові робиться справжня каша. Куди там до потерпілих, в такий-то плутанині! Тут би себе докупи зібрати …

 

І якщо дорослі ще так-сяк можуть налаштувати себе на потрібний лад, понишпорити в засіках пам'яті, вишукуючи звідти ази першої допомоги, то дітлахам в такі моменти доводиться ой як несолодко. Паніка, страх, сльози, а іноді і справжні істерики. Саме це з великою ймовірністю відчує будь-яка дитина, потрапивши в складну життєву ситуацію. Але ж такий стрес - це до того ж і ризик для дитини отримати емоційну травму на все життя.

 

 

 

 

 

Так що, хоч що робіть, дорослим доводиться брати справу в свої руки і розповідати дітям, як поводитися в самих непередбачуваних моментах.

 

Цього разу роль "наставників" взяли на себе Благодійний фонд Максима Шкіля «Разом до майбутнього» спільно з Товариством Червоного Хреста України. Вони провели урок першої допомоги для підопічних Копилівського Центру соціально-психологічної реабілітації, що в Макарівському районі на Київщині.

 

 

 

 

 

 

Загалом, це далеко не перший подібний захід, до якого доклали свою турботливу руку співробітники благодійного фонду. Почавши діяльність в 2012 році, вони, ніби справжні чарівники, невпинно працюють над виконанням своєї місії - виростити покоління щасливих і здорових людей, головними цінностями яких буде розвиток, здоровий спосіб життя, безмежна творчість і турбота про навколишнє оточення.

 

 

 

 

 

 

Звичайно, діяльність фонду не закінчується проведенням подібних заходів. Спектр їх активності досить великий. Максим Шкіль - засновник фонду, разом з командою співробітників, розробили напрямки, завдяки яким намагаються розвинути гармонійну особистість в кожній дитині.

 

Так сталося і цього разу. Дітлахів вчили, що і як потрібно робити для того, щоб не тільки не впасти в паніку в моменти надзвичайних ситуацій, але й надати необхідну допомогу тим, хто цього потребуватиме. Під час уроку було багато теорії, але й практики дітлахам вистачило вдосталь! Де б ще вони змогли спробувати себе як в ролі "жертви", так і в ролі самих справжній рятувальників? Звичайно, відпрацьовувалися такі навички один на одному. І, наставники вірять в те, що в потрібний момент кожен з учнів зможе згадати все, чому вони навчилися на занятті і спритно застосувати отримані знання на ділі.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://znaj.ua/society/226539-blagodiyniy-fond-maksima-shkilya-spilno-z-tovaristvom-chervonogo-hresta-ukrajini-nayvazhlivishiy-urok-pershoji-dopomogi-dlya-ditey

 

 

Переглядів: 463 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 17:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024