Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Квітень » 20 » Чому у житомирську школу №16 приїздили пожежники та поліція?
20:20
Чому у житомирську школу №16 приїздили пожежники та поліція?

 

 

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

День цивільного захисту пройшов 19 квітня у ЗОСШ №16 м. Житомира.

 

 

 

З 10 до 26 квітня у загальноосвітніх навчальних закладах міста Житомира проводяться заходи «День цивільного захисту». Такі тематичні дні - це своєрідний підсумок роботи з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Школярі, педагоги та технічний персонал шкіл демонструють свої вміння та злагодженість дій у надзвичайних ситуаціях.

 

 

 

 

 

 

 

«Фахівці управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та департаменту управління освіти міської ради із залученням представників навчально-методичного центру з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області надають методичну допомогу адміністраціям навчальних закладів та беруть активну участь у заходах «Дня цивільного захисту», - розповідає начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Микола Дідківський.

 

 

 

 

 

 

До профілактичних уроків залучено представників служб оперативного реагування, зокрема підрозділів служби порятунку, патрульної поліції, прикордонників, рятувальників-водолазів, а також волонтерів Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

У рамках «Дня цивільного захисту» у навчальних класах відбуваються тематичні відкриті уроки. Школярі практикуються у наданні медичної допомоги та закріплюють знання з правил поведінки в умовах небезпечних ситуацій. Також проходять спортивні змагання, виставки дитячої творчості, демонстрації відеоматеріалів інші заходи.

 

 

 

 

 

 

Завершальним етапом заходів є проведення спеціальних об’єктових тренувань за різною тематикою, в залежності від притаманних навчальному закладу внутрішніх та зовнішніх ризиків небезпеки.

 

 

 

 

 

 

Під час тренувань відпрацьовуються питання евакуації. Слід зазначити, що евакуація учасників навчально-виховного процесу є одним із основних та найнеобхідніших елементів проведення «Дня цивільного захисту».

 

 

Фото – www.0412.ua

За джерелом:

https://www.0412.ua/news/2370712/comu-u-zitomirsku-skolu-no16-priizdili-pozezniki-ta-policia

 

Переглядів: 350 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024