Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Квітень » 25 » Сьогодні – День доньки (Daughter’s day)
17:21
Сьогодні – День доньки (Daughter’s day)

ЩЕ ОДНА КВІТКА - У СІМЕЙНОМУ КВІТНИКУ СВЯТ

 

 

 

 

 

 

Нехай усі донечки у наших родинах будуть здорові і щасливі!

 

Логічним продовженням низки родинних свят, коли вшановують матір, батька, сина, братів та сестер є День доньки (Daughter’s day). Дата святкування Дня доньки випадає на 25 квітня.

 

Коли він виник і ким засновано – це питання також оповите таємницею, але сам факт, що про День доньки говорять і запитують у пошукових системах, вказує, що такий день потрібен. Адже вже існують: День матері, День батька, День синів, Національне свято братів і сестер.

 

Основне завдання організації Дня доньки – привернення уваги держави і суспільства до проблем дівчаток-підлітків, надання їм допомоги у процесі соціалізації через ознайомлення з різними професіями, психологічна та правова допомога в подоланні ними вікових, а також особистих проблем.

 

І все ж День доньки, це, в першу чергу, свято любові, тепла і турботи. Поява дитини в сім’ї – це радісна і зворушлива подія, якої з нетерпінням чекають тато і мама. Народження дитини – це народження нового життя, надії, народження нових почуттів.

 

Добре відомо, що народження першої дитини сильно змінює жінку. А от кого точно змінює народження дочки, так це батьків. Гордість за народження сина – це почуття споконвічне, а коли з’являється на світ донька – все в почуттях батьків змінюється. Вони відчувають по відношенню до дочок особливі ніжні, теплі почуття. Здатні до більшої відкритості в прояві своїх почуттів, дівчатка легше своїх братів можуть розтопити суворе серце тата.

 

День доньки – це свято у колі сім’ї, коли свою любов до дівчинки можуть зайвий раз проявити її батьки. Це свято має стати ще одним у низці сімейних свят, щоб зміцнювати сімейні відносини і любов членів сім’ї по відношенню один до одного.

 

Джерело: Доброта

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://ukrainianpeople.us/25-%D0%BA%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BD%D1%8F-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%8C%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%B9-%D1%83%D1%81%D1%96-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%BA/?fbclid=IwAR2xYnVqx_Niiw3rJqG4M_YxJEbFieakRxJur9qpI54sCf9KrZA0k2w57t4

 

Переглядів: 369 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 02:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024