Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Квітень » 26 » Львівська ОО ТЧХ формує групу підтримки для демобілізованих воїнів, що служили на України
16:06
Львівська ОО ТЧХ формує групу підтримки для демобілізованих воїнів, що служили на України

 

СТАРТ ВЗЯТО

 

 

 

 

 

 

 

 

Страстна П'ятниця, яка випала на 26 квітня, стала початком

формування групи підтримки в рамках програми ПСП у ЛОО ТЧХУ.

 

 

Не минуло і трьох днів, як у Західному міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України відбулась робоча зустріч полковника міліції Івана Ляховича з координатором програми Червоного Хреста з психосоціальної підтримки у Львівській області Уляною Стельмах, як сьогодні маємо уже перший позитивний результат: розпочато формування групи підтримки для реабілітації воїнів, що пройшли горнило збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

Як ми повідомляли, в ході зустрічі 24 квітня між сторонам були розглянуті шляхи співпраці у царині психосоціальних заходів щодо реабілітації звільнених у запас учасників збройного конфлікту на сході України, котрі зараз працевлаштовані в управлінні. Одним з таких шляхів стало формування групи підтримки для демобілізованих воїнів.

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні відбулося перше заняття у спортзалі Інтерспорту у рамках програми з ПСП. У тренуваннях на тренажерах взяли участь 10 демобілізованих бійців.

 

 

 

 

 

 

 

«Це слушна підмога від Червоного Хреста для нас, фронтовиків», - сказав Ігор Собівчак, старший групи.

 

 

 

 

 

 

До цього додамо: тренування у спортзалах Інтерспорту – платні. Одна година тренувань коштує 50 грн. Для десятьох осіб – 500 грн. Ці кошти виділив Червоний Хрест Данії. Саме він є спонсором програми з ПСП, яка вже другий рік діє в Україні і отримала добрі відгуки від її учасників.

 

 

 

 

 

 

Через півроку Львівська ОО ТЧХУ повинна сама вишукати кошти, щоб самостійно фінансувати цю вкрай потрібну програму, яка призначена для психосоціальної підтримки найбільш вразливих верств нашого населення.

 

Фото – Львівської ОО ТЧХУ

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 540 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 09:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024