Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Квітень » 27 » У Вишгородському районі Великодні подарунки отримали малозабезпечені люди
10:19
У Вишгородському районі Великодні подарунки отримали малозабезпечені люди

 

МИЛОСЕРДЯ, ПОРОДЖЕНЕ ВЕЛИКОДНЕМ

 

 

 

 

 

 

 

До благодійних акцій долучилися і червонохрестівці

та волонтери, і майстри-хендмейдери, і аматори, і посадовці.

 

 

«Чи бачили Ви, як людина, немов дитина, щиро радіє пасочці? Добру справу зроблено в рамках акції!», – разом із своїми підопічними, раділи працівники Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України (РО ТЧХУ).

 

 

 

 

 

 

 

Подякувавши за підтримку всім, хто долучився до акцію “Великодній кошик”, яку червонохрестівці організували ще на початку місяця, вони розповіли, що продуктові подарунки отримало багато людей, які потребували допомоги. А немало з них мають поважний вік. Задоволена була і подарунком, і основне – виявленою увагою 91-річна підопічна червонохрестівців Клавдія Іванівна.

 

 

 

 

 

Допомогти доставити подарунки тим, хто не в змозі вийти зі своїх домівок, зголосились юні волонтери Вишгородської РОТЧХУ з Технічного ліцею. «Тепер у всіх буде свято! Ми пишаємося нашою небайдужою молоддю! Сльози радості на очах від того які виховані, світлі та співчутливі ці хлопці та дівчата! Наша гордість! Стільки гарних спільних справ попереду!», - зауважили червонохрестівці.

 

Великодні набори отримали й пацієнти Вишгородської районної лікарні.

 

 

 

 

 

 

А щоб підтримати маленьких пацієнтів лікарні за ініціативі Вишгородської районної державної адміністрації та Вишгородської районної ради, було організовано акцію «Великоднє диво», у якій взяли участь колективи художньої самодіяльності району та майстри-хендмейдери.

 

На площі Строкова у Вишгороді відбувся концерт, і в цей же час тут проходив великодній ярмарок, на якому майстри пропонували виготовлені власноруч святкові сувеніри та смаколики. Люди підходили, купували симпатичні поробки, і захоплювались майстерністю їхніх авторів. Частину коштів, виручених від продажу виробів ручної роботи, майстри спрямували на добрий чин підтримки хворих дітей.

 

 

Та й скриньку для благодійних пожертв люди не оминали увагою. Не сказати, щоб часто, але сипались до неї не тільки гривні – десятки, а й крупніші купюри.

А для дітей у цей час працівники будинку культури «Енергетик» проводили майстер-клас для дітей із розпису писанок. «Мені подобається їх розписувати тому, що вони всі виходять різні», поділилась враженнями маленька учасниця майстер-класу Тереза.

 

Привітали малозабезпечених, літніх людей і багатодітні родини й депутати на своїх округах. Зокрема, депутат Юрій Попов закупив для представників вразливих категорій свого округу немало пасок. А голова райради Ростислав Кириченко поїхав з Великодніми смаколиками на свій виборчий округ, у села Абрамівка та Савенка.

 

 

 

 

 

 

«Наближається світле свято Воскресіння Христового і так важливо, щоб святковий радісний настрій панував у кожній оселі нашої Вишгородщини», - зауважив він.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.poglyad.tv/u-vyshgorodskomu-rajoni-velykodni-podarunky-otrymaly-malozabezpecheni-lyudy/

 

 

Переглядів: 399 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 08:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024