Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Травень » 3 » В медичному конкурсі для молодших школярів - 2 переможця
10:04
В медичному конкурсі для молодших школярів - 2 переможця

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ – ПОДІЛИЛИ ДВІ КОМАНДИ

 

 

 

 

 

 

2 травня в дитячому клубі-кафе «Золотий ключик» пройшов щорічний

міський медичний конкурс для молодших школярів «Ай, болить - 2019!».

 

 

 

Конкурс організований спільними зусиллями Херсонського центру позашкільної роботи та Херсонського обласного центру громадського здоров’я.

 

За першість в конкурсі змагалися команди учнів 3-4 класів дев’яти шкіл Херсону. Захід, покликаний популяризувати ведення здорового способу життя, вдосконалити вміння та навички надавати першу допомогу, дотримуватися правил безпеки на вулиці, вдома, в школі, на природі, розпочався перекличкою девізів команд шкіл № 53, 13, 39, 37, 48, 52, 7, 18, 36.

 

Після короткого представлення всі команди по черзі пройшли станцію «Розминка», організовану працівниками бібліотеки-філії для юнацтва ім. Івана Багряного №23. Діти швидко впоралися з цікавими тематичними загадками, підступними запитаннями.

 

На станціях «Нехворайко» та «Перша допомога» давали завдання командам і оцінювали їх виконання фахівці Херсонського обласного центру громадського здоров’я. Ольга Джугостран, завідуюча відділення профілактики хронічних неінфекційних хвороб, перевіряла, чи знають діти, на якій відстані від очей і скільки часу в день можна дивитися телевізор, сидіти за комп’ютером, що слід робити, якщо вкусив павук, оса, змія чи собака, з якого боку має бути розміщена настільна лампа тощо.

 

Навички простої перев’язки руки при пораненні оцінювала медична сестра відділення здорового харчування та промоції рухової активності Любов Тіток. Домашнім конкурсним завданням була учать у благодійній акції «Допоможемо воїнам з ООС», для якої діти готували аптечки.

 

У проміжках між проходженням станцій і виконанням завдань дітей розважала клоун Іриска. Вона створила святкову невимушену атмосферу справжнього дитячого свята.

 

По завершенні конкурсу члени журі визначились з переможцями. Найбільше балів набрали команди шкіл № 48 та № 13. Саме вони розділили перемогу. Проте пам’ятні почесні грамоти, наочні матеріали для оновлення куточків здоров’я, солодкі подарунки від Товариства Червоного Хреста України отримали усі.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://ksza.ks.ua/news/society/82976-v-medichnomu-konkurs-dlya-molodshih-shkolyarv-2-peremozhcya.html

 

 

 

Переглядів: 395 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024