Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Травень » 4 » На Буковині 4 медики і одна представниця Червоного Хреста - номіновані на відзнаку Орден св. Пантелеймона
12:45
На Буковині 4 медики і одна представниця Червоного Хреста - номіновані на відзнаку Орден св. Пантелеймона

 

КАНДИДАТИ ВІД БУКОВИНИ

 

 

 

 

 

 

Відібрали та висунули на отримання відзнаки за професійність і милосердя

 

 

 

3 травня 2019 року у Чернівцях відбулось засідання Регіональної ради Чернівецької області з відбору кандидатів від Буковини – претендентів на отримання відзнаки за професійність і милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

 

До складу Ради ввійшли 11 представників регіональної медичної спільноти, науковців, духовенства та громадських організацій області. Про це йдеться на сайті Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА.

 

Як відзначила директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Оксана Андрієць, яка також взяла участь у засіданні Ради, важливо, що відзнака за професійність і милосердя «Орден Святого Пантелеймона» має громадське визнання. Вона присуджується за професійну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я і має вагоме значення для медиків.

 

Нагорода дозволяє відкрити суспільству нові таланти, показати здобутки працівників галузі охорони здоров’я та гідно оцінити не тільки високий професіоналізм медичних фахівців, а й їхні особисті людські якості.

 

Розпочалось засідання зі вступного слова голови Регіональної ради, в. о. директора ДУ «Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталії Гопко, яка зосередила увагу на окремих критеріях, обумовлених Положенням про відзнаку. Після цього учасники засідання заслухали представлення кожного кандидата, за поданням закладів охорони здоров’я та громадських організацій області.

 

Після обговорення діяльності та здобутків претендентів, члени Ради, шляхом відкритого голосування, відібрали та висунули на отримання відзнаки за професійність і милосердя «Орден Святого Пантелеймона» п’ятьох номінантів від Буковини:

 

– у номінації «Кращий лікар» – завідуючу гастроентерологічного відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні Злотар Оксану Василівну;

 

– у номінації «Кращий медичний працівник» – заступника головного лікаря з медсестринства КНП «Кіцманська ЦРЛ» Бабюк Світлану Іванівну;

 

– у номінації «Взірець служіння суспільству» – завідувача кардіоревмоонкогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Гнатюка Михайла Георгійовича;

 

– у номінації «Новатор охорони здоров’я» – директора КНП «Глибоцький районний центр ПМСД» Мельничук Марію Лазарівну;

 

– у номінації «За досягнення у міжнародному співробітництві в охороні здоров’я» – голову Вижницької районної організації Товариства Червоного Хреста України Майстрюк Ольгу Василівну.

 

Дані номінанти будуть подані на розгляд та оцінювання Національній експертній комісії, яка рекомендуватиме відібраних номінантів Поважній раді для визначення переможців.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://pogliad.ua/news/bukovina/na-bukovini-5-medikiv-nominuvali-na-otrimannya-vidznaki-orden-svyatogo-panteleymona-371272

Переглядів: 380 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 10:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024