Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Травень » 15 » Служба розшуку ТЧХУ – родинам воїнів, котрі зникли безвісти у зоні конфлікту на сході України
16:17
Служба розшуку ТЧХУ – родинам воїнів, котрі зникли безвісти у зоні конфлікту на сході України

 

ПРОЩА ДО ЛАВРИ У ПОЧАЄВІ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На прощу до Почаївської лаври на День матері Червоний Хрест відвіз родичів

тих воїнів, що зникли безвісти у зоні збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Вже п’ятий рік як зник безвісти мій син, і бути наодинці зі своєї бідою – важкий тягар, - поділилася зі Службою розшуку Червоний Хрест України враженнями мама військовослужбовця, зниклого безвісти наприкінці серпня 2014 року. - Такі, як я - батьки, дружини, сестри та брати - ми стали однією великою родиною зі спільним болем, тому високо цінуємо такі зустрічі".

 

 

 

В День матері, 12 травня, Служба розшуку ТЧХУ зібрала 25 членів родин зниклих безвісти та полонених з Волині, Львівщини, Івано-Франківської та Рівненської областей. Вони зустрілись у Львові і вирушили  разом із фахівцями Служби розшуку ТЧХУ та МКЧХ на прощу до Почаївської лаври.

 

Цікава інформація екскурсовода, неперевершені весняні краєвиди та незабутні враження від однієї з найбільших православних святинь України зробили цей день дійсно святковим. Під час дороги члени родин мали змогу поспілкуватись один з одним та зі співробітниками Червоного Хреста, які працюють над справами зі встановлення долі їх рідних.

 

 

 

 

«Сьогоднішній день став світлим променем у моєму житті. Ця проща - не лише візит до духовних святинь, але й можливість поспілкуватись з людьми, які мають такий самий біль, як і в мене, підтримати один одного, обговорити наші проблеми.  Я щиро вдячна Червоному Хресту за постійну підтримку і сьогоднішню зустріч» - поділилася враженнями одна із учасниць поїздки, мама військовослужбовця, також зниклого безвісти на сході України.

 

Для маленької Насті, яка разом з родиною наприкінці 2014 року вимушена була покинути Донеччину і зараз мешкає на Львівщині, поїздка була наповнена цікавою інформацією про історію Галичини, незабутніми враженнями від Львова та Почаєва. «Вона повернулася зовсім іншою людиною!» - так бабуся Насті розчулено подякувала співробітниці  Служби розшуку у Львівській ОО ТЧХУ Ніні Добренькій після повернення онуки з прощі.

 

Поїздка організована Службою розшуку ТЧХУ за активної участі Львівської обласної організації Товариства у рамках партнерської співпраці Товариства Червоного Хреста України та Міжнародного Комітету Червоного Хреста з відновлення родинних зв’язків та супроводу членів родин зниклих безвісти.

 

.

Фото – учасників прощі

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/pcb.1658668220836313/1658667450836390/?type=3&theater

 

Переглядів: 474 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 13:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024