Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Травень » 15 » У Києві розкажуть, які міфи про ВІЛ – вбивають
20:44
У Києві розкажуть, які міфи про ВІЛ – вбивають

 

ПОІНФОРМОВАНИЙ - ВРЯТОВАНИЙ

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо вас 17 травня на благодійну акцію «Міфи про ВІЛ вбивають», яка

відбудеться на Контрактовій площі у Києві біля пам’ятника Григорію Сковороді.

 

 

 

Захід присвячено Всесвітньому дню пам’яті померлих від СНІДу, що відзначається кожну третю неділю травня. Мета заходу – популяризація серед молоді безпечного та активного способу життя, інформування щодо міфів про ВІЛ/СНІД, профілактика ВІЛ-інфекції серед молоді, мотивація до тестування на ВІЛ, пропагування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

 

 

З 11:00 до 15:00 години ви зможете отримати достовірну та правдиву інформацію про поширення, лікування та діагностику ВІЛ/СНІДу, взяти участь у вікторині «Міф чи правда?», пройти безкоштовне та анонімне тестування на ВІЛ в мобільній амбулаторії за допомогою швидких тестів (результат – через 10 хв).

 

За даними Європейського центру з контролю та профілактики захворюваності та Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я, Україна залишається однією з країн, де продовжує зростати кількість нових випадків інфікування ВІЛ та смертей від СНІДу. На початок 2019 року Україна посідає одне з перших місць серед країн Європи за кількістю людей, які живуть з ВІЛ, налічуючи: за оціночними даними – 237 000 осіб на початок 2019 року, більш ніж 40% з яких не знають про свій ВІЛ-статус.

 

Руйнуйте міфи – проходьте тестування!

 

 

Захід організовує ВБО «Конвіктус Україна» спільно з КНП «Київський міський центр громадського здоров’я», Подільською районною організацією Товариства Червоного Хреста міста Києва та Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією за підтримки МБФ «Альянс громадського здоров’я». Профілактичні заходи відбудуться в рамках проекту «Партнерство заради натхнення, трансформації та об’єднання для ефективної відповіді на епідемію ВІЛ (PITCH)».

 

 

The Partnership to Inspire, Transform and Connect the HIV response (PITCH) допомагає людям, які найбільше постраждали від ВІЛ, одержати повний та рівний доступ до послуг з ВІЛ та репродуктивного здоров’я. Програма зміцнює спроможність організацій спільнот підтримувати права груп, найбільш постраждалих від ВІЛ, шляхом активної участі в адвокації, зборі надійної доказової бази та розробці значущих рішень у сфері політики. PITCH − це стратегічне партнерство між Aidsfonds, Frontline AIDS та Міністерством закордонних справ Нідерландів.

 

 

Контактна особа:

Facebook – Дарина Киричок,

dashakyrychok20@gmail.com.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.prostir.ua/event/u-kyjevi-rozkazhut-yaki-mify-pro-vil-vbyvayut/

 

Переглядів: 352 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024