Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Травень » 16 » Львів відзначає День вишиванки за участю Червоного Хреста (ВІДЕО)
20:25
Львів відзначає День вишиванки за участю Червоного Хреста (ВІДЕО)

 

РУКОСТИСКАННЯ З МЕРОМ ЛЬВОВА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На  День вишиванки виставка дітей з інвалідністю «Усі ми – вишивка» мала великий успіх.

 

 

Як ми уже повідомляли, сьогодні Львів відзначає День вишиванки. З цієї нагоди на площі Ринок біля міської ради відкрили тематичну фотовиставку дітей з інвалідністю «Усі ми — вишиванка». Соціальний проект покликаний передати емоції та красу п’яти особливих дітей, віком від 9 до 15 років, котрі вдягнули національний одяг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Цю виставку робили дуже особливі люди. Тут експонуються прекрасні фотографії, які дають розуміння того, що всі ми — сильні, що всі ми — однакові, і що вишиванка всіх нас єднає. Це дуже важливо для всієї нашої спільноти», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після привітання міський голова Львова роздав дітям подарункові набори. Журналісти з різних ЗМІ відзняли свої відео сюжети. Коли все нарешті затихло, випала нагода поговорити з Андрієм Садовим і червонохрестівцям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Пане Андрію, дуже шкода, що Львівська ОО ТЧХУ не брала участі у створенні цієї виставки, але у неї є потенційна можливість робити це у майбутньому», - звернулася до міського голови Львова Уляна Стельмах, координатор з програми Червоного Хреста з психосоціальної підтримки у Львівській області.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уляна Михайлівна коротко розповіла Андрієві Садовому про основні принципи програми, про те, що уже зроблено, і що планується на майбутнє. Вручила йому брошуру «Перша психологічна допомога». Пояснила, що програму з ПСП фінансує Данський Червоний Хрест, і вона діє в Україні з 2015 р., а Львівська ОО ТЧХУ включилася у неї тільки на початку цього року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І треба зазначити, що програма з ПСП таки зацікавила мера. Домовилися зустрітися пізніше у зручний для обох сторін час. Усну угоду скріпили дружнім рукостисканням. Адже не все можна описати пером. Та і навіщо. Чесність і порядність ділових людей – це їх успіх, процвітання, високий рейтинг. А ми знаємо, що Андрій Садовий зголосився взяти участь у висуванні своєї кандидатури на пост прем'єр - міністра, то можна не сумніватися, його слово – це слово державного мужа і програма Червоного Хреста з ПСП в його особі матиме надійного союзника.

 

 

 

 

Фото – автора і прес-служби ЛМР

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

Переглядів: 601 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 15:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024