Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Травень » 19 » У м. Вознесенську, що на Миколаївщині, пройшов День відкритих дверей «Я обираю здоровий спосіб життя»
21:54
У м. Вознесенську, що на Миколаївщині, пройшов День відкритих дверей «Я обираю здоровий спосіб життя»

 

В ЗДОРОВОМУ ТІЛІ – ВСЕ ЗДОРОВЕ

 

 

 

 

 

 

 

 

Довгоочікувані «Соколині перегони» нарешті відбулися 18 травня 2019 р.

 

 

 

Окрім медичного супроводу, КП «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» провів День відкритих дверей «Я обираю здоровий спосіб життя».

 

Цей захід було організовано з метою профілактики та своєчасного виявлення хвороб, підвищення поінформованості населення щодо факторів ризику виникнення захворювань, пропаганди здорового способу життя.

Біля міського стадіону проходила інформаційно-просвітницька акція, яка привернула увагу мешканців міста. Кожен бажаючий мав змогу отримати інформаційні буклети та пам’ятки, а також пройти такі обстеження:

- методом експрес-тестування на ВІЛ/СНІД;
-вимірювання рівню глюкози в крові;
-вимірювання пульсу та артеріального тиску;
-визначення індексу маси тіла.

Працівники Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України на чолі з Андрієм Давидюком навчали від малого до великого надавати першу невідкладну допомогу. В результаті 15 учасників велоперегонів звернулися за медичною допомогою з приводу забоїв, подряпин та розтягнення зв'язок.

Анонімне тестування на ВІЛ пройшло 15 осіб, виміряли тиск 118 осіб, цукор в крові – 85 осіб. За час проведення цієї акції медичними працівниками обстежено та проконсультовано близько 350 громадян.

В рамках заходу було проведено квест, де діти мали змогу пройти завдання та отримати цінні призи. А серед присутніх проведено вікторину щодо популяризації здорового способу життя та профілактики захворювань.

Висловлюємо щиру подяку всім колегам, які взяли участь у заході, не дивлячись на офіційний вихідний вони охоче проявили себе та надали відповіді на всі питання, які цікавили наших городян!

Особливо хочеться подякувати Миколаївській обласній організації Товариства Червоного Хреста України за проявлену ініціативу та змістовний майстер-клас.

Найкращим засобом лікування хвороби є її профілактика, особливо коли профілактичні заходи медичних працівників будуть підтримані й їхніми пацієнтами.

День відкритих дверей «Я обираю здоровий спосіб життя» проходив в рамках Програми із розбудови Центру передового досвіду, яка реалізовується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), наданої від імені народу Сполучених Штатів Америки за підтримки Програми Уряду Великої Британії «Good Governance Fund».

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://mayu-pravo.com/news/view/u-voznesensku-proyishov-den-vidkritih-dvereyi-ya-obirayu-zdoroviyi-sposib-jittya-a40708/

 

 

 

Переглядів: 481 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 03:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024