Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Травень » 26 » Червоний Хрест Львівщини організував для дітей з родин ВПО черговий похід в ляльковий театр
21:50
Червоний Хрест Львівщини організував для дітей з родин ВПО черговий похід в ляльковий театр

 

КАЗКИ АНДЕРСЕНА – БЕЗСМЕРТНІ

 

 

 

 

 

 

У Львові відбувся культпохід на виставу «Снігова королева»

в театр «І люди, і ляльки» у рамках програми ТЧХУ з ПСП.

 

 

 

 

 

 

Виконуючи угоду, підписану між Львівською ОО ТЧХУ та театром естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», Червоний Хрест в рамках програми з ПСП в неділю, 26 травня, організував черговий культпохід в театр. Чарівники лялькотерапії на цей раз показали маленьким глядачам виставу «Снігова королева», написану за мотивами казок Андерсена.

 

 

 

 

 

П’єса Євгена Шварца у перекладі Надії Крат – яскраве витончене видовище для малят від 4 років. Захоплюючі пригоди героїв у світі королеви холоду з крижаним серцем. Лише вогник любові у серцях здатен врятувати нас від байдужості, крижаного смутку і холодності.

 

 

 

 

 

 

Режисер Роман Козак обрав дуже вдалий і хрестоматійний твір для постановки. Якщо ваше дитя вже знайоме з історією Снігової королеви, то їй буде вдвічі цікавіше, адже бачити гарну інтерпретацію добре відомого твору – справжнє задоволення для маленьких гурманів театрального мистецтва.

 

 

 

 

 

 

Фантасмагоричні декорації та костюми від Оксани Россол змушують і нас, дорослих, щиро перейнятися переживаннями головних персонажів, поринути в казку і знайти для себе відповідь: як вберегти свою душу від байдужості цього світу, як зберегти своє серце від колючих шпильок холодних недоброзичливців.

 

 

 

 

 

 

«Для дітей вистава «Снігова королева» - чудова нагода отримати урок любові, гармонії і естетичного виховання. Це історія про те, як важливо зберегти в своїх серцях щирий, дитячий вогник любові, вірності, чесності і відданості одне одному. Адже лише гаряче серце може подолати усі перешкоди, розтопити лід і запалити серця інших людей», - підкреслила Уляна Стельмах, координатор з програми Червоного Хреста з ПСП у Львівській області

 

Фото – глядачів вистави «Снігова королева»

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 613 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024