Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 1 » Вінницька ОО ТЧХУ презентувала прес-клуб «Журналісти за милосердя»
13:47
Вінницька ОО ТЧХУ презентувала прес-клуб «Журналісти за милосердя»

 

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ПРЕС - КЛУБ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест у Вінниці в оригінальний спосіб популяризуватиме свою роботу.

 

 

31 травня у приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулась прес - конференція Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України щодо реалізації проекту «Прес-клуб «Журналісти за милосердя», що став одним з переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету.

 

Проект спрямовано на підвищення компетентності представників засобів масової інформації Вінницької області з тематики співпраці з соціально незахищеними верствами населення та специфіки висвітлення їх життя та діяльності, а також основних соціальних проблем.

 

«Товариство Червоного Хреста України має більш, ніж 100-річну історію та значний досвід щодо реалізації різноманітних соціальних проектів. Ми сподіваємося, що прес-клуб «Журналісти за милосердя» стане навчальним майданчиком для проведення тренінгів для журналістів місцевих друкованих видань, електронних масмедіа, блогерів, які готові сприяти висвітленню сучасних проблем соціально незахищених осіб, що потребують гуманітарної та іншої допомоги», – зазначив голова Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, керівник проекту Сергій Глухенький.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Реалізація проекту дозволить сприяти розвитку громадянського суспільства та засобів масової інформації на Вінниччині, зокрема з тематики специфіки співпраці та висвітлення проблем соціально незахищених верств населення», – відзначила заступник голови Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, координатор проекту Олена Педорук.

 

У рамках проекту буде розглянуто тематику міжнародного гуманітарного права, волонтерської діяльності, гуманітарної та благодійної допомоги, діяльність Служби розшуку Червоного Хреста, Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Міжнародної Федерації товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, а також представники засобів масової інформації зможуть здобути навички надання першої медичної допомоги та познайомитися з основами етики з висвітлення проблем соціально незахищених верств населення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України спрямовує свою діяльність на вирішення соціально-гуманітарних проблем у Вінницькій області: допомогу внутрішньо переміщеним особам, медико-соціальний супровід хворих на туберкульоз, впровадження низки регіональних ініціатив у сфері охорони здоров’я.

 

Проект «Прес-клуб «Журналісти за милосердя» реалізовується за інформаційної підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

Нагадаємо, що цього року переможцями конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету стали 25 проектів громадських організацій Вінниччини, які протягом року отримають співфінансування на загальну суму 1 млн. грн.

 

 

Фото – прес-служби Вінницької ОДА

За джерелом:

http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/19209-vinnytska-oblasna-orhanizatsiia-tovarystva-chervonoho-khresta-ukrainy-prezentuvala-presklub-zhurnalisty-za-myloserdia

Переглядів: 6446 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 11:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024