Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 2 » Волонтери Львівської ОО ТЧХУ - учасники Сімейного свята до Дня захисту дітей на Скарбовій горі
21:29
Волонтери Львівської ОО ТЧХУ - учасники Сімейного свята до Дня захисту дітей на Скарбовій горі

 

ПЕРША YABC СЕСІЯ - ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

 

 

 

 

 

 

Волонтери ЛОО ТЧХУ, котрі задіяні у реалізацію програми YABC на Львівщині,

учасники Сімейного свята на Скарбовій горі, приуроченого Дню захисту дітей.

 

 

 

Сімейне свято влаштували меценати Скарбової гори для дітей з прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу до Міжнародного дня захисту дітей. В межах заходу були проведені взаємодії, а якщо по науковому, то yabc сесії, - для підлітків та молоді волонтерами Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Першу сесію з підлітками провела волонтер ЛОО ТЧХУ Катерина Крикля, котра тиждень тому повернулася з Білої Церкви, де була учасником тренінгу для наставників Червоного Хреста за програмою YABC (Youth as Agent of Behavioral Change – Молодь як агенти поведінкових змін).

 

Зазначимо, що програма YABC – інструмент Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, яка впроваджується в 140 країнах світу.

 

В основі програми лежить некогнітивне навчання, тобто спочатку кожен відчуває та переживає якийсь досвід, і лише потім його осмислює та аналізує. Зокрема, під час навчання учасники відпрацьовують навички емпатії, активного слухання, критичного мислення, ненасильницького спілкування, переговорів, внутрішньої стійкості.

 

Допомагала Катерині Криклі волонтер Львівської ОО ТЧХУ Христина Ясінська. Допомога була вкрай потрібна, тому що в акції брали участь 50 дітей.

 

 

 

 

 

 

 

У душі підлітків посіяно зерна з позначкою YABC (Youth as Agent of Behavioral Change – Молодь як агенти поведінкових змін). І тільки час проявить, який шлях учасники свята на Скарбовій горі оберуть у подальшому житті. А щоб він був правильним, і упевненим, червонохрестівці ще не раз будуть мати зустрічі з цими представниками майбутнього покоління. Програма YABC в Україні реалізується з 2016 року за фінансової підтримки Червоного Хреста Данії.

 

 

 

Фото – учасників свята на Скарбовій горі

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 372 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 15:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024