Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 3 » Служба розшуку з відновлення родинних зв'язків діє й у Львівській обласній організації ТЧХУ
21:53
Служба розшуку з відновлення родинних зв'язків діє й у Львівській обласній організації ТЧХУ

 

ВАУЧЕРИ МИЛОСЕРДЯ ВІД ТЦ «ЕПІЦЕНТР»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Опіка над родинами безвісти зниклих в зоні збройного конфлікту

на сході України - робота Львівської обласної організації ТЧХУ.

 

 

 

Бенефіціарами Служби розшуку ТЧХУ з ВРЗ - послуг є родини безвісти зниклих в зоні збройного конфлікту на сході України, родини, які переносять нестерпні страждання від невідомості про своїх близьких, що пропали безвісти. Розшукова робота є одним з основних напрямків діяльності Товариства Червоного Хреста України як у Києві, так і в регіонах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На запрошення Львівської обласної організації ТЧХУ прийшла Любов Григорівна, жінка з особливими потребами, син котрої безвісти зник в зоні збройного конфлікту на сході України в 2015 році, для одержання ваучера ТЦ «Епіцентр». Його було вручено п.Любі особисто головою ЛОО ТЧХУ Валентином Мойсеєнком у присутності волонтерів Червоного Хреста.

 

 

Така матеріальна підтримка стала можливою, завдячуючи зміцнення співпраці з місцевими торговими мережами «Епіцентру» щодо залучення коштів для придбання ваучерів та матеріальної підтримки потребуючим верствам населення, на що націлене ТЧХУ своєю Постановою №11/1 від 14.02.2018 року.

 

 

Довідково:
 

 

Служба розшуку Товариства Червоного Хреста України розпочала свою роботу у червні 1992 року. Це єдина офіційно визнана в Україні служба, яка безкоштовно надає громадянам України допомогу у розшуку та возз’єднанню з членами родини, зв’язок з якими втрачено внаслідок збройних конфліктів, стихійного лиха, техногенних катастроф, сучасних міграційних процесів та інших екстремальних ситуацій у світі, які вимагають надання гуманітарної допомоги.


За детальною інформацією та консультацією краяни можуть звертатись до Львівської обласної організації Червоного Хреста, що знаходиться за адресою: вул. Широка, 81-а, або у відділення обласної організації - Медико-соціальний центр Червоного Хреста: вул. Б.Лепкого 5/2.

 

Контактні тел.: 297-08-60; 255-08-78.

 

З питань розшуку можна звертатися також в районні організації ЛОО ТЧХУ на території Львівської області. Співробітники Служби розшуку Товариства Червоного Хреста України завжди готові допомогти тим, хто цього потребує.

 

 

Фото – Ольги Журкіної

 

Ніна Добренька,

директор МСЦ ЛОО ТЧХУ,

відповідальна за розшук у Львівській ОО ТЧХУ

Переглядів: 345 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024