Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 7 » Служба розшуку ЛОО ТЧХУ – в дії: Л. Кислечко передано архів дядька, що пропав безвісти у Другу світову війну
11:15
Служба розшуку ЛОО ТЧХУ – в дії: Л. Кислечко передано архів дядька, що пропав безвісти у Другу світову війну

 

АРХІВ ОСТАРБАЙТЕРА - ПЕРЕДАНО РОДИНІ

 

 

 

 

 

 

 

Служба розшуку ЛОО ТЧХУ – в дії: Лідії Кислечко передано

архів дядька, що пропав безвісти у Другу світову війну

 

 

 

Запит, який надійшов із Служби розшуку Українського Червоного Хреста на територію Львівщини про розшук родини, яку розшукує Міжнародна служба розшуку для передачі рідним збережених особистих речей, документів, листів,фотографій .

 

Прізвище, звичайно, в різних варіантах: Кістечок/Кизлечко./Кислячок Захарія, - з села Смолин Яворівського району Львівської області.

 

Звичайно, звернення за допомогою від Львівської обласної організації було перш за все до владних структур - сільради с. Смолин Яворівського району.

 

Секретар п.Іванна відгукнулась з готовністю допомоги в розшуку, що і зробила за допомогою не байдужих співробітників, односельців, віднайшовши прізвище родини Кислечко Михайла - рідного брата Захарія, якого на жаль уже не було в живих, але його дочка . Лідія Михайлівна ,племінниця Захарія,дуже схвильована була вісткою про те,що розшукують родину батька. для передачі збережених речей дядька Захарія, якого було примусово вирвано з родини під час Другої світової війни, і назад в сім"ю не повернувся. Сім"я страждала все життя від невідомості про долю Захарія.

 

Процес передачі документів пройшов успішно. З архіву з м.Арользена (Німеччина) надійшли документи. Пані Лідія перечитувала і перечитувала невідправлені листи дядька Захарія додому. Але ще залишаються питання уточнення долі дядька, над якими продовжує працювати Міжнародна Служба Розшуку і п.Лідія з надією чекає відповіді на всі ці запитання.

 

Небайдужість до чужого горя, допомога людині,яка потребує допомоги - дає позитивний результат в пошуку.

 

Обласна організація Червоного Хреста дякує всім небайдужим людям Смолинської сільради, безпосередньо секретаю п.Іванні, які відізвались на прохання, допомогли розшукати родину, і як результат, збережені 75-річні документи знайшли адресата, знайшли спокій в сім"ї родини.

 

Не будьте байдужими до чужої біди! Не має термінів давності в розшуку членів родини, які зникли безвісти під час військових подій, стихійних лих, техногенних катастроф та інших надзвичайних подій.

 

Розшукуйте рідних, незалежно від місця проживання, віросповідання, терміну давності…Розшукуйте,сподіваючись на прихильність долі, диво, та допомогу Червоного Хреста.

 

Зі свого боку Служба розшуку забезпечить конфіденційність, неупередженість та уважне ставлення до кожного звернення.

 

Адреса за якою Ви можете звернутись:

 

м.Львів, вул.Широка 81-а, Львівська обласна організація ТЧХУ;

м.Львів, вул.Б.Лепкого,5/2, Медико-соціальний центр Червоного Хреста

та в міські чи районні відділення Червоного Хреста на території області.

 

Контактні тел.: (0322) 297-08-60; 255-08-78

 

Довідково:

 

Додаємо уривок з листа п.Лідії у Міжнародну службу розшуку,де вона просить продовжити пошук і знайти точне місце захоронення її дядька.

 

 

 

Фото – ЛОО ТЧХУ

Ніна Добренька,

директор Медико-соціального центру ЛОО ТЧХУ

 

Переглядів: 348 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 19:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024