Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 8 » Львівська ОО ТЧХУ у рамках програми з ПСП провела чергове заняття у тренажерному залі Інтерспорту для родин ВПО
16:47
Львівська ОО ТЧХУ у рамках програми з ПСП провела чергове заняття у тренажерному залі Інтерспорту для родин ВПО

 

ЩОСУБОТИ – У ПОХІД ЗА ЗДОРОВ'ЯМ

 

 

 

 

 

 

 

Зустрічі родин ВПО щосуботи у тренажерному залі Інтерспорту

у м. Львові стали регулярними. Адже приходять сюди – за здоров'ям.

 

 

З тієї пори, як ми вперше зустрічалися з родинами ВПО, що об'єднані в ГО «Україна – шлях єднання», минуло майже три місяці. Сьогодні, 8 червня, група з 10 осіб на чолі з секретарем цієї організації Олександром Босенком, з гамором і жартами розійшлася по тренажерному залу, підшукуючи собі відповідні тренажери, щоб продовжити розвивати свою статуру, зміцнювати біцепси, накачувати прес тощо.

 

 

 

 

 

 

Оргзаходи і проплату заняття взяла на себе Уляна Стельмах, координатор з програми Червоного Хреста з ПСП у Львівській області. Перше заняття, яке відбулося ще у березні, було безкоштовним. Тепер же одна година коштує для відвідувачів 50 грн. Для 10 осіб – ціна у 10 разів більша. Ці кошти сплатив за членів родин ВПО Данський Червоний Хрест, який фінансує програму з ПСП в Україні ось уже з 2015 р.

 

 

 

 

 

 

Тренерів для учасників нинішнього тренінгу уже не знадобилося. Кожен з них уже зрозумів з попередніх занять, як розвивати себе фізично і обрав собі такі тренажери, які найбільше підходять до його статури. Зауважимо, що родини ВПО почувають себе зараз у тренажерному залі, як риба у воді.

 

 

 

 

 

 

Враховуючи те, що у народі загомоніли про швидкий кінець війни на сході України, в очах кожного переселенця забриніла надія, з'явився оптимізм і бадьорість: адже цілком можливо, що скоро вони зможуть повернутися у рідну домівку і налагодити там своє мирне післявоєнне життя.

 

Фото – учасників заняття у тренажерному залі

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 438 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 23:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024