Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 12 » ЛОО ТЧХУ у рамках програми з ПСП провела робочу зустріч у Військово - медичному клінічному центрі Західного регіону
18:58
ЛОО ТЧХУ у рамках програми з ПСП провела робочу зустріч у Військово - медичному клінічному центрі Західного регіону

 

ЗДОРОВ'Я ОДУЖУЮЧИХ ВОЇНІВ – СПІЛЬНА ТУРБОТА

 

 

 

 

 

 

ЛОО ТЧХУ у рамках програми з ПСП провела робочу зустріч

у Військово - медичному клінічному центрі Західного регіону.

 

 

 

 

Сьогодні, 12 червня, Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України провела робочу зустріч в рамках програми з психосоціальної підтримки (ПСП) у Військово - медичному клінічному центрі Західного регіону.

 

 

 

 

 

 

 

Делегацію червонохрестівців очолював голова Львівської ОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко. Приймав її із співробітниками-медиками начальник ВМКЦ Західного регіону, полковник медичної служби Іван Гайда.

 

Валентин Анісимович розповів присутнім про те, над чим працює зараз Львівська ОО ТЧХУ, і як Червоний Хрест бачить свою співпрацю з військовими медиками на даний час.

 

Координатор програми з ПСП у Львівській області Уляна Стельмах та головний регіональний фахівець з ПСП Катерина Крикля розповіли про зміст і мету програми, її можливості, а також про те, що її фінансує вже кілька років поспіль Данський Червоний Хрест. Львівська ОО ТЧХУ приєдналася до цієї програми тільки на початку цього року. Вже є деякі напрацювання, але більшість справ - у планах.

 

Директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ Ніна Добренька, котрій доручено також справи розшуку, розповіла присутнім про Службу розшуку ТЧХУ, котра займається розшуком не лише могил полеглих і зниклих безвісти у Другу світову війну, але й аналогічними справами, які дали про себе знати у зоні збройного конфлікту у наші дні.

 

 

 

 

 

 

 

Військові медики уважно вислухали нову для них інформацію, і так як вони - люди конкретні, то відкладати співпрацю з Червоним Хрестом у «довгий ящик» не стали. Вже наступного тижня заплановано дві перших акції. Одна з них, майстер-клас з опанування навичками першої допомоги з колективом ВМКЦ Західного регіону. Друга, яка стосується арт-заняття з пацієнтами медичного закладу, потребує ще затвердження у Головного психолога, котра, на жаль, не змогла взяти участі у першій робочій зустрічі. Але вже у кінці тижня і цю справу буде вирішено. Тож перепон для співпраці обох колективів - немає жодних.

 

 

Фото – Галини Романів

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 428 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024