Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 20 » Червоний Хрест – допомагає мешканцям прифронтових сіл долати лихо від збройного конфлікту на сході України
14:55
Червоний Хрест – допомагає мешканцям прифронтових сіл долати лихо від збройного конфлікту на сході України

…РОЗБИЛИ РІДНУ ХАТУ

 

 

 

 

 

 

Народилися в сорочках, але залишилися без свого будинку

 

У прифронтовій Мар’їнці на Донеччині місцева влада допомогла потерпілій від обстрілу родині, яка позбулася свого будинку, із тимчасовим житлом. Поряд із цим волонтери гуманітарної місії «Проліска» зголосилися відшукати і придбати їм нове помешкання, а медикаментами продовжують допомагати представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

Згадані потерпілі мешканці Мар’їнки досі перебувають у травматологічному відділення лікарні Курахового, де із різноманітними пораненнями опинилися всі члени родини: дідусь, мама, батько та малолітні донька і внучка.

 

 

 

 

 

 

Противник вранці 14 червня обстріляв із важкої зброї житловий сектор міста, внаслідок якого руйнувань зазнали три приватні будинки на вулиці Шевченка. А одне з помешкань після прямого попадання снаряду було зруйновано вщент і відновленню не підлягає.

 

«Потерпілі тепер категорично не хочуть повертатися до Мар’їнки і цих людей можна зрозуміти, оскільки в їх будинок снаряди потрапляли п’ять разів!.. Рятувальники продовжують розбирали завали, намагаючись врятувати хоч частину майна цієї сім’ї. Дякувати Богу, що всі вони залишилися живими, хоча дивлячись на розтрощений дім, починаєш розуміти – люди народилися в сорочці», – коментує ситуацію голова військово-цивільної адміністрації Мар’їнки Володимир Мороз.

 

Довідково:

Мар’їнська МРО ТЧХУ також включилася у допомогу постраждалим. Про це йдеться на офіційній сторінці ТЧХУ за адресою - https://redcross.org.ua/2019/06/на-донеччині-постраждалі-внаслідок-о/

 

Павло КУЩ, «Урядовий кур’єр»

 

 

Фото – Національної поліції у Донецькій області

За джерелом:

https://ukurier.gov.ua/uk/news/narodilisya-v-sorochkah-ale-zalishilisya-bez-svogo/

 

 

Переглядів: 325 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024