Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Червень » 21 » Всесвітній день донора та 75-річчя служби крові відзначили в Чернівцях (ВІДЕО)
14:13
Всесвітній день донора та 75-річчя служби крові відзначили в Чернівцях (ВІДЕО)

ПОДВІЙНЕ СВЯТО

 

 

 

 

 

 

14 червня у палаці «Академічний» відбулись урочисті заходи,

приурочені до Всесвітнього дня донора крові.

 

 

 

 

У цей день працівники Чернівецького обласного центру крові також відзначили 75-річчя від дня заснування трансфузіологічної служби на Буковині.

 

 

 

 

 

 

 

Донорів, організаторів донорського руху в області та колектив Центру вітали з нагоди свята й річниці, а також вручали нагороди, Почесні грамоти, Подяки. Зокрема, на свято завітали: голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Оксана Андрієць, депутат Чернівецької обласної ради Любов Годнюк, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, проректор з лікувальної роботи ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» Андріан Іфтодій та ін.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Мені надзвичайно приємно вітати Вас за дорученням та від імені виконуючого обов’язки голови Чернівецької облдержадміністрації, від себе особисто і від медичної спільноти нашого краю. Кожному з Вас, шановні донори, адресую слова найщирішої вдячності. Бажаю Вам здоров’я, наснаги, достатку, щоб Ваше добро поверталось сторицею. Ваша кров врятувала не одне життя, починаючи від життя дітей і до життя людей похилого віку. Адже хвороба не вибирає за віком чи статтю. І часто донорської крові потребують маленькі діти чи ще зовсім молоді люди. На жаль, багато хто хворіє. І хоч Вас донорів мало, ділячись своєю кров’ю, ви творите дива. Доземний уклін Вам, шановні донори, – відзначила у своєму привітанні Оксана Андрієць. – Також вітаю колектив центру служби крові відразу з подвійним святом – 75-річчям служби та з прийдешнім Днем медичного працівника. Дякую Вам, дорогі колеги, за невтомну працю, професіоналізм, за те, що Ви завжди готові прийти на допомогу, незважаючи на час доби. Зі святом!»

 

 

 

 

 

 

У ході святкування до присутніх зі словами подяки також звернулась головний лікар Чернівецького обласного центру служби крові Анжеліка Каланча. Вона підкреслила, що без підтримки робота трансфузіологічної служби була б неможливою.

"Дуже вдячна усім присутнім у цій залі за всебічну підтримку, як донорам, котрі є основою роботи нашого закладу, так і медичним працівникам, організаторам донорського руху в області, меценатам, а також представникам влади, які фінансово підтримують наш Центр і допомагають ставати кращими в плані оснащення сучасною медичною апаратурою", – сказала Анжеліка Каланча.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В урочистостях взяла участь і голова Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Мирослава Островецька.

 

 

 

 

 

 

 

 

Від імені Червоного Хреста Буковини вона вручила Подяку колективу Центру служби крові, з яким Товариство співпрацює багато років.

 

 

Урочисті заходи супроводжувались святковим концертом, тож учасники мали нагоду насолодитись виступами заслужених артистів та співаків молодого покоління.

 

 

Більше про урочистості в Чернівцях у відео сюжеті Аліни ГАРГАЛІ:

 

 

 

 

 

Фото - Юлії Шлек

За джерелом:

http://www.medcv.gov.ua/archives/23700?fbclid=IwAR1yZFJA9F8o7luQyI8gd4Ue4U4_Qdx0cij-jYIgFikt1lnLUec0L_a2nLo

 

Переглядів: 382 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024