Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Липень » 2 » У Херсоні відбувся Молодіжний фестиваль “Unifest”, на якому ЗШР «Влад» навчав першій допомозі
21:57
У Херсоні відбувся Молодіжний фестиваль “Unifest”, на якому ЗШР «Влад» навчав першій допомозі

 

МОЛОДЬ – ТВОРЕЦЬ МАЙБУТНЬОГО

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

У Херсоні відбувся перший молодіжний фестиваль UniFest,приурочений до Дня молоді.

Організувала фестиваль молодіжна рада при херсонському міському голові.

 

 

 

 

В останню неділю червня в Україні щороку святкують День молоді. З цієї нагоди Молодіжна рада при Херсонському міському голові організувала перший у нашому місті молодіжний фестиваль "Unifest".

 

Захід проходив у форматі молодіжного містечка, що включав у себе 11 тематичних локацій для різних вподобань молоді. Зорієнтуватись серед них допомагали вуличні вказівники.

 

На локації «Еко-воркшопи» молодь разом із Юлією Тищенко та Світланою Кіхтенко дізнавалась про правильне сортування сміття, вчилась зменшувати використання поліетилену і пластику, плести модні авоськи.

 

Спортивна локація була представлена командними іграми - волейбол, футбол та бадмінтон. До фестивалю долучилась і Федерація сквошу Херсонської області, надавши можливість можливість молоді спробувати свої сили у цій грі. Jump Park організували майданчик із цікавими битвами та майстер-класами. А ще на спортивній локації можна було взяти на прокат велосипед та покататися алеями парку.

 

Міні-сцена фестивалю створювала музичний фон для молодіжного містечка. Окрім виступів молодих музичних виконавців на ній були і танцювальні майстер-класи з основ сальси і бачати.

 

На локації «Лекторій» відвідувачі дізнавались про ораторське мистецтво від Оксани Дяченко.

 

 

 

 

 

 

 

 

Про надання першої допомоги можна було дізнатися від Загону швидкого реагування «Влад» при Херсонській обласній організації Товариства Червоного Хреста України та від членів молодіжної ради Анжели Чурсіної і Катерини Овчар, які поєднують молодіжний активізм із роботою в Херсонських міських клінічних лікарнях. ім. О. і А. Тропіних та ім. Є. Є. Карабелеша.

 

Павло Білецький розповів про розвиток туризму в місті, а Павло Павліш - про Бюджетний кодекс та місцеве самоврядування. Також на відвідувачів локації чекав майстер-клас "МАК знають усе" від Валентина Кравченко.

 

Однією із найочікуваніших локацій Молодіжного фестивалю "Unifest" була «Водна битва», де молодь і діти мали змогу позмагатися та освіжитися у спекотний літній день.

 

На Фітнес-локації проходили заняття з йоги від фітнес-клубу «Lemon». У Relax-зоні молодь відпочивала, спілкувалась, грала у настольні ігри та вчилась медитації. А для тих, хто любить фотографуватися, було організовано фото-зону.

 

Однією із найбільш рухливих локацій стали «Квести». Молодь випробувала свої сили в командних завданнях та вправах. Наприклад, учасники квесту мали знайти "радіоактивну" людину, вміти орієнтуватися в мемах, прочитати карту, відгадати зашифрований код та ще багато цікавого.

 

На великій сцені у рамках молодіжного фестивалю проходив «Шафа фест».

 

Формат локації передбачав виступи поетів та музичних гуртів та сольних виконавців, таких як: «Матроси Криголама», «Меридіан 246», «Скіфи», «Исповедь», «Старий мотив», Наталя Уварова, Олександр Ліньков, «I.C.People».

 

Свої поезії на великій сцені читали Вікторія Концева, Юлія Абдурашитова, Ігор Продан, Лора Дронова, Зоя Щербініна, Дмитро Плотніков, Костянтин Капошилін, Аліса Тютюнникова, Ігор Мішуков, Дарія Кучеренко, Анна Флейшер, Вадим-Володимир Чорний.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://most.ks.ua/news/type/1/url/u_hersoni_vidbuvsja_molodizhnij_festival_unifest

Переглядів: 360 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 20:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024